Horoscop 19 decembrie – Leii au parte de o seară romantică!

horoscop - a lion fantasy warrior 1539150

Horoscop 19 decembrie – Leii au parte de o seară romantică! Opoziţia planetei Neptun cu Luna favorizează romantismul şi sensibilitatea, dar aduce confuzie şi atrofiază simţul practic. Este recomandabil ocupaţi mai mult de problemele sufleteşti decât de cele materiale. Încercaţi amânaţi deciziile importante!

Berbec

Nu este momentul începeţi activităţi dificile, pentru lipseşte simţul practic. Ar fi bine nu luaţi nici o iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea nu fiţi prea inspirat.

Taur

Dimineaţă sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea nu faceţi înţeles prea uşor. sfătuim ordonaţi ideile. Dacă doriţi cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi -i faceţi partenerului de viaţă o surpriză! Sfătuiţi înainte de a da banii!

Gemeni

Deşi simţiţi în formă, s-ar putea descoperiţi nu prea aveţi spor şi nu reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist. sfătuim nu forţaţi lucrurile, pentru riscaţi provocaţi discuţii aprinse.

Rac

Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi faceţi planuri. Ar fi bine nu pripiţi, pentru lipseşte simţul practic şi s-ar putea suferiţi un eşec.   recomandăm consultaţi cu partenerul de viaţă.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

Citeste si: Horoscop special – top 3 zodii care iubesc cel mai mult

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.