Horoscop 19 ianuarie 2018 – Săgetătorii primesc vești bune!

horoscop - zodiac sign 2958162 960 720

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Săgetătorii primesc vești bune! Astăzi, Taurii au parte de o vizită surpriză, Fecioarele primesc un cadou scump iar Scorpionii sunt veseli toată ziua.

Berbec
Această zi este una definitorie pentru tine. Vei trage o linie şi vei împărţi oamenii din viaţa ta în răi şi buni, te vei apropia de unii şi vei hotărî că este cazul să te desparţi de alţii. E ziua în care îţi faci prieteni pe viaţă şi te separi de suflete pereche.

Taur
Nici să nu te gândeşti la prima parte a zilei, tot ceea ce are importanţă se va întâmpla după ce termini munca. Un prieten vechi al tău îţi face o vizită surpriză şi aduce cu sine un tip de care te simţi iremediabil atrasă. Între voi sunt scântei.

Citește și: Horoscop special – zodia ce nu va avea parte de un suflet pereche!

Gemeni
Eşti plină de optimism azi, dar acest lucru nu e neapărat unul bun, nu atunci când astrele fac tot posibilul pentru a te convinge că te înşeli. Ajungi în cele mai dramatice situaţii pentru că nu le eviţi şi speranţele în care crezi îţi vor aduce doar suferinţă.

Rac
Nu face promisiuni prea îndrăzneţe azi, deoarece nu ţi le vei ţine, iar această nu va fi singura consecinţă negativă. Gândeşte-te bine înainte să vorbeşti şi nu cădea în capcana naivităţii tale, crezând că poţi face orice.

Leu
Vanitatea şi aroganţa de care dai adesea dovadă îţi vor fi pur şi simplu fatale azi. Te cerţi cu o persoană pe care o consideri inferioară ţie şi ai grijă să îi arăţi acest lucru, dar abia mai târziu afli că este de fapt un om foarte important pentru viitorul tău.

Fecioară
Primeşti azi un cadou foarte scump de la o rudă mai în vârstă, la care nici măcar nu ai fi îndrăznit să visezi. Eşti extrem de fericită şi aproape că uiţi să mulţumeşti: să nu cumva să faci acest lucru, deoarece aşteaptă recunoştinţa ta.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - portrait 1319951 1280 90x90Citește și: Horoscop special – ce te face sexy, în funcție de zodie!
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.