Horoscop 19 ianuarie – Racii petrec ziua în compania persoanei iubite!

horoscop - rac 1024x768

Horoscop 19 ianuarie – Racii petrec ziua în compania persoanei iubite! Taurii se trezesc dintr-un vis frumos, în timp ce Berbecilor li se închide o sursă de bani.

Berbec

Se termină brusc o sursă de venit pe care teai bazat o perioadă. Bugetul tău poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveai suficient cât te simţi în siguranţă, iar azi tetrezeşti în faţa unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situaţii se afle şi unele decizii greşite pe care le-ai luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeai.

Fii mai drastic în cheltuieli, renunţă la unele cumpărături dacă nu sunt necesare în acest moment, pentru eşti gata faci o nouă prostie financiară!

Citește și: Horoscop special – cum își decorează zodiile casa

Taur

Te trezeşti ca dintr-un vis, descoperind ai alergat până acum după o himeră. Iluzia a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ai trăit într-o poveste frumoasă, dar care nu avea nicio legătură cu realitatea. E timpul deschizi ochii şi urechile şi accepţi adevărul aşa cum e el, chiar dacă frumuseţea iluziei se destramă cu această ocazie.

Pentru o fire raţională tine, chiar e de preferat dea piept direct cu realitatea decât rămână blocat într-un balon de săpun care, odată şiodată, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pământ în cel mai tranşant mod, dar e spre binele tău.

Gemeni

Apropie-te de ceilalţi cu emoţie şi oferă-le tot ce ai mai bun în ţine. Tu eşti un motor de creativitate, resursă pe care o vei dărui cu dragă inimă celor care au nevoie de ţine. Cinete are prin preajmă, azi, are numai de câştigat, pentru dai din prea plinul tău şi altora.

Nimeni nu te întrece în imaginaţie şi talent, pe care vei şti le oferi sub formă de diverse produse frumoase tuturor celor care ştiu le preţuiască. Eşti calm cu oricine, ai o vorba bună faţă de orice om întâlnit şi ştii picuri ceva din sensibilitatea ta în toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - soacra 03 30090900 150x150Citeste si: Horoscop special – cum e soacra în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.