Horoscop 19 iulie – Vărsătorii trăiesc viața în ritm alert

horoscop - fountain 1875986 960 720

Horoscop 19 iulie – Vărsătorii trăiesc viața în ritm alert. Astăzi, Taurii au parte de călătorii scurte, Gemenii au o viață de cuplu perfectă iar Balanțele fac echipă perfectă azi alături de un partener de sex opus.

Berbec
Numai cu toleranţă şi iubire poţi aplana azi conflictul care se naşte pe oriunde ai trece. Unii uită de valorile absolut fireşti ale unei comunicări paşnice şi ridică tonul fără rost, dar dacă tu îţi ţii sub control nervii – doar ştii că ai şi tu destui! – vei readuce dialogul la cel mai plăcut nivel. Lasă-i pe ceilalţi să se certe cu oricine, dar nu şi tu tine, deci nu le da apă la moară. Cu un zâmbet pe buze, cu o vorba bună, cu deschidere spre reconciliere, îi poţi dezarma mult mai repede, deci luptă cu ispita de a le răspunde la fel!

Taur
Trebuie să faci mai multe călătorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parcă nu eşti în cea mai bună pasă pentru a pleca la drum. Dacă ai putea, ai amână aceste deplasări pentru altădată, dar dacă nu se poate, fă un efort să scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci conţin o oarecare doză de obligativitate din partea ta, nu prea le poţi refuza. Te vei întoarce acasă frânt de oboseală, dar măcar satisfăcut că te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Citește și: Horoscop special – care este cel mai generos semn zodiacal?

Gemeni
Viaţa de cuplu este fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum îţi place ţie. Te dedici cu plăcere responsabilităţilor casnice care îţi revin, jucând rolul de părinte perfect, de soţ ireproşabil, de gospodină de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasă va dau tuturor motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forţelor tuturor, părinţi şi copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine ştie, poate se aude aşa o veste în perspectiva!

Rac
Dragostea conţine ceva aparte, un punct de reper ce îţi poate schimbă viaţa. Parcă ai fi în faţa unei mari decizii în care e implicată şi persoana iubită. Poate azi faci cunoştinţă cu cel care îţi va da sufletul peste cap pentru câţiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătoreşti şi să intri în rândul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevărat capitale legate de viaţa de familie sau viaţa de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - casatorie 150x150Citește și: Horoscop special – ce zodii sunt nefericite în căsnicie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.