Horoscop 19 iunie 2018 – Balanțele, vorbe multe, fapte puține!

horoscop - font 705667 1280 1024x680

Horoscop 19 iunie 2018 – Balanțele, vorbe multe, fapte puține! Astăzi, Berbecii au parte de o zi extrem de relaxantă, Gemenii nu au o zi prea bună din punct de vedere sentimental iar Capricornii ar face bine să lase munca deoparte un pic și să se relaxeze.

Berbec
Ziua de astăzi se va dovedi a fi una destul de relaxantă. La muncă nu ai mare lucru de făcut, așa că îți permiți să lenevești puțin mai mult. Ai timp să porți o discuție interesantă cu o colegă, în urma căreia afli ceva extrem de important, ce te va ajuta mult într-o perioadă din viitor. Nici nu știi cât de remarcabilă e această zi în aparență plictisitoare pentru restul vieții tale.

Taur
Nu lua decizii importante azi, mai ales dacă au legătură cu soarta iubirii tale. Și sub nicio formă nu adopta o hotărâre fără să vorbești înainte cu iubitul tău, fie că vă privește sau nu pe amândoi. Faptul că îl vei ignora îl va face să se simtă trădat și distanțat de tine, ceea ce poate da naștere unui adevărat conflict între voi.

Gemeni
Din punct de vedere sentimental, azi lucrurile nu stau prea bine. Observi că persoana pe care o plăceai de ceva timp nu are ochi pentru tine și flirtează cu alți oameni chiar în fața ta. Nu-ți pierde încrederea în tine; cineva special cu care o să ai parte de o poveste frumoasă va apărea în scurt timp.

Citește și: Horoscop special – cele mai bârfitoare zodii!

Rac
O mică schimbare pe care o faci azi la muncă va îmbunătăți natura relației dintre tine și colegii tăi. Poate fi vorba despre un gest mărunt, unul care ți se pare la prima vedere lipsit de semnificație, dar care îi va face pe colegii tăi să te privească ca pe o zeiță. După această zi, vei realiza și tu că nu trăiești printre oameni enervanți, ci printre colegi capabili să te privească ca pe o prietenă.

Leu
Azi faci un salt în față cu totul extraordinar în profesia ta. Partea și mai bună e că reușești să realizezi un lucru măreț fără să ai parte de ajutorul nimănui, doar prin propriile tale puteri. Acest lucru va cauza un mic conflict între tine și șeful tău, dar nici măcar nu mai contează, deoarece sunt șanse mari ca în curând să nici nu îți mai fie superior.

Fecioară
O durere care te chinuia de ceva vreme devine azi imposibil de controlat prin medicamentație. Mergi neapărat la doctorul tău de familie și, dacă nu e disponibil, la orice specialist pe care îl găsești liber, fie că are sau nu referințe bune. Astrele sunt de părere că, la oricine ai apela, vei găsi un profesionist desăvârșit, care te va trata cu grijă și sensibilitate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - smiley 2979107 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile fără sentimente care nu vor iubi niciodată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.