Horoscop 19 iunie – Capricornii se despart sau își dau demisia azi

horoscop - zodiac19iunie

Horoscop 19 iunie – Capricornii se despart sau își dau demisia azi. Astăzi, Taurii trăiesc iubirea la cote maxime, Balanțele sunt dezinteresate de viitor iar Peștii primesc surprize plăcute de la iubit.

Berbec
Banii sunt una din preocupările tale principale. Tot ce este legat de venituri şi cheltuieli îţi este pe plac, pentru a crea adevărate strategii pentru a acumula sume importante, dar şi de a consuma tot ce ai adunat. Deocamdată e momentul să mai pui un ban deoparte, ca să ajungi la o sumă considerabilă cu care, cândva, ai gânduri mari. Încearcă, aşadar, să nu cheltui tot ce ai strâns, ci să-i faci să crească.

Taur
Cineva te iubeşte şi însemni totul pentru el. A văzut în tine personajul special care merită toată admiraţia şi te aşează pe un piedestal în centrul de greutate al vieţii sale. Totul gravitează în jurul tău, deci cum să nu fii mândru să observi cât de important eşti pentru persoana dragă? Eşti generos în gesturi de afecţiune pentru că şi tu îl consideri pe celălalt întregul tău univers.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii de bărbați plini de defecte.

Gemeni
Manipulezi sume mari de bani, dar nu într-o singură direcţie importantă, ci pentru a achita mai multe plăţi minore. E bine şi aşa, pentru că poţi şterge de pe lista de obligaţii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreţi că o sumă atât de mare nu a putut lua o direcţie mai consistentă. Dacă nu aveai atâtea facturi în aşteptare, ai fi putut investi în ceva scump şi necesar pentru confortul tău.

Rac
Ai grijă la reacţiile impulsive sau agresive pe care le ai faţă de persoanele ceva mai sensibile. Chiar dacă tu consideri că nu exagerezi cu nimic, celălalt poate fi într-o pasă extrem de fragilă şi va lua riposta ta drept un atac la persoană. Un gest necugetat, o vorba spusă necontrolat sau o atitudine ofensivă poate deranja enorm pe un prieten, care va suferi în sinea ta pentru comportamentul tău. Nu merită asemenea tratament din partea ta deci domoleşte-ţi patima.

Leu
Eşti cheltuitor şi arunci cu banii pe fleacuri. Chiar dacă sunt obiecte pe care sufletul tău de copil le-ar dori, dacă vârsta ta nu mai e demult cea a copilăriei vei descoperi într-o zi cât de nechibzuit ai fost atunci când te-ai hazardat în cheltuieli inutile. Chiar dacă unele obiecte îţi fac cu ochiul şi ai impresia că le vrei, rezistă ispitei de a le cumpăra. Nu ai nevoie de ele ci sunt doar capricii trecătoare, dar devoratoare de bani.

Photo credit: Grufnik via VisualHunt /  CC BY-NC-ND

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - metal cross on marble counter 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care îl au pe Dumnezeu alături mereu

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.