Horoscop 19 mai – Peștii, pericol de conflicte violente

horoscop - astrologie 1024x768

Horoscop 19 mai – Peștii, pericol de conflicte violente. Astăzi, Taurii au de ales dacă scot la iveală o latură negativă a caracterului lor sau renunță la un vis, Racilor le este dor de prietenii de departe iar Scorpionii sunt doborâți de oboseală.

Berbec

O idee fulgerătoare poate cădea azi în calea ta şi te lasă fără replică. Din orice direcţie se poate ivi azi o surpriză care nu-ţi dă timp de gândire sau de reacţie, ci îţi cere un răspuns prompt, rapid, inspirat. Ai noroc: din inima ta vine azi cel mai bun sfat pentru ca tu să iei decizia adecvată în situaţia de faţă. Da, poate nu ai timp să cântăreşti situaţia pe toate fețele, dar dacă laşi intuiţia să te ghideze în decizia ta, vei vedea că ai făcut cea mai inspirată alegere. Fii deci pe fază pentru a face faţă unor acţiuni bruşte, dar fii sigur că reacţia ta va fi una potrivită, încât să nu faci nicio greşeală.

Taur

Eşti indus în eroare de un vis periculos, care ori are un preţ mult prea mare de plătit, ori te face să scoţi la iveală o latura negativă a caracterului tău. E ca şi cum, pentru a ajunge la un țel propus, trebuie să fii dur, să comiţi un gest incorect sau să faci altcuiva un rău, dar consideri că merită acest sacrificiu pentru visul tău cel mare. Mai gândeşte-te! Chiar dacă vei ajunge la ce ţi-ai propus, va veni o zi în care te vei ruşina cu neregulile făcute şi nu te vei putea lauda nimănui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolişurilor nefaste.

Citește și: Horoscop special – Tipul de partener preferat de zodii

Gemeni

Nu poţi să le faci pe toate perfect, eşti om, deci a greşi e ceva absolut firesc. Cum poţi învăța ce e mai bun de la viaţă dacă nu ai călca şi strâmb, dacă nu ai şi strica din când în când câte ceva, dacă nu ai şi râde cu seninătate de propriile gafe? Aşa se poate întâmplă şi azi: descoperi singur ce prostioară amuzantă ai făcut, dar, în loc să faci din asta o tragedie, poţi transforma gafa într-un motiv de distracţie. Râzi singur de ce ai făcut, îţi recunoşti cu inocenţă greşeala şi treci peste acest hop cu capul sus şi cu o nouă lecţie învăţată. Posibil să primeşti destule cicăleli de la cei din jur, dar acceptă-le cu atitudinea unui elev care învaţă astfel ce e mai bun pentru el!

Rac

Ţi-e dor de prieteni de departe şi comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie parcă nu e de ajuns. Te gândeşti din ce în ce mai serios la o călătorie pentru a ajunge acolo unde te cheamă inima, dar e posibil să nu îţi poţi permite prea curând această deplasare. Nu eşti liber să pleci oricând vrei, ci te supui unor reguli stricte care adeseori îţi blochează orice vis. Mulţumeşte-te cu telefonul sau internetul, ce pot înlocui cu succes prezenţa reală a acelor persoane de departe.

Photo credit: blake_lennon via VisualHunt /  CC BY-NC

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - cristale 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și cristalele lor norocoase

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.