Horoscop 19 Septembrie 2016 – PEŞTII au nevoie de răgaz

horoscop 19 septembrie 2016 - Horoscop 19 Septembrie 2016

Text de Andreea Panait Horoscop 19 Septembrie 2016 – PEŞTII au nevoie de răgaz. Început de săptămâna cu elan şi energie! O zi bună pentru Capricornii care îşi încarcă bateriile cu energie pozitivă! Peştii au nevoie de cumpătare şi de un răgaz pasiv ca lucrurile să nu se piardă şi planul să iasă ca la carte!

Berbec

Stai de vorbă cu partenerul tău şi vorbeşte sincer. Spune-i ce doreşti de la el, spune-i cum vezi tu relaţia voastră, spune-i sincer ce gândeşti tu despre el, pentru a putea construi relaţia pe un fundament foarte solid şi sincer. A-ţi imagina lucruri care nici măcar nu există la celălalt ar fi o atitudine greşită, pentru că aşa ori îl poţi creiona într-o aură ideală şi el nu este deloc aşa, ori poţi imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, şi nici asta nu este! Priviţi-vă ochi în ochi cu luciditate, fără iluzii şi fără aşteptări absurde, arătaţi-vă şi calităţile şi defectele cu mai mult curaj, ca să ştiţi amândoi cu ce capital intraţi fiecare în relaţie.

Taur

Eşti invitat să te alături unei cauze deşi nu simţi că intervenţia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme să încerci, consideră-l doar un antrenament, experimentezi ceva înainte de a ajunge la rezultatele visate. Nimeni nu e reuşit să inventeze ceva de mare valoare dintr-o singură încercare, ca atare alătură-te acestui proiect fără a aştepta vreo răsplată. E încă o încercare din atâtea altele, dar care va pune o cărămidă în plus la experienţa ta de viaţă. Tocmai pentru că ştii că nu eşti foarte bine pregătit sau nu ai experienţa necesară, lucrează ca voluntar, fără să ceri bani sau alte merite.

Gemeni

Dacă te detaşezi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile de sus, că într-o imagine de ansamblu foarte clară. Imaginează-ţi că eşti un vultur care se înalţa deasupra tuturor şi, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, încotro pot merge, practic se deschide o paletă largă de posibilităţi pe care, de la nivelul solului, n-o poţi vedea. Ca atare oferă-ţi această şansă de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi că dincolo de piedica ce te ţine acum captiv, e o lume largă ce merită explorată. Nu te crampona în banalul hop, ci fii sigur că dincolo de el e lumea ta!

Rac

Nu te lăsa păcălit de nişte aparente sumbre, pentru că, dacă te laşi furat de furie, s-ar putea să greşeşti. Mai informează-te înainte de a contra-ataca, mai sapa după adevăr înainte de a te revolta, pentru că lucrurile nu sunt chiar aşa cum par. Chiar dacă dai piept cu o situaţie care nu face nimănui plăcere şi o iei foarte personal, ai tendinţa de a face tot felul de bănuieli cu privire la ce se ascunde în spatele acestei situaţii. Există riscul să faci presupuneri eronate, deci mai aşteaptă o vreme. Lasă lucrurile să se sedimenteze înainte de a-ţi da cu părerea, pentru că primul impuls de astăzi nu duce în direcţia corectă. Dacă arunci acum cu declaraţii dure, mâine s-ar putea să regreţi.

Citeşte şi continuarea: Huff

Foto: deviantart.net

horoscop 19 septembrie 2016 - Tree at Night HD Images Wallpapers 150x150Citeste si: HOROSCOP special: Ce spune despre tine astrologia celtică a copacilor

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.