Horoscop 2 februarie – Fecioarele riscă sancțiuni!

horoscop - virgo 1024x576

Horoscop 2 februarie – Fecioarele riscă sancțiuni! Este o zi în care pentru Scorpioni este un moment decisiv în carieră, Capricornii se bucură de interesul unei persoane importante iar Racii cu greu ăși vor rezolva obiectivele zilnice.

Berbec

Nu poţi trece peste o situaţie neplăcută care te-a afectat în ultima vreme şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumina deşi credeai e deja de domeniul trecutului.

Poate nu ar fi bine zgândăreşti răni ce s-au închis sau treci în revistă doar eşecurile recente, ci faci un efort închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul de acum trebuie cuprindă doar reuşitele cu care te mândreşti, pentru de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

Taur

Te simţi onorat te afli în preajma unei persoane cu multă experienţă de la care ai multe de învăţat. e un curs de specializare sau doar o lecţie de viaţă furată din zbor, îţi place asculţi poveţele celor mai în vârstă.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în februarie 2017

Îţi recunoşti neştiinţa în anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat până ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul absorbi un burete tot ce îţi împărtăşeşte. Nu e o ruşine admiţi încă nu ştii ceva; în fond, omul cât trăieşte învaţă.

Gemeni

Te afli într-un anturaj pe care îl cunoşti foarte bine, parcă ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea îţi mai găseşti locul printre aceste persoane. Nu ai ce le spune, rutina a pus stăpânire pe dialog şi teai săturat discuţi despre aceleaşi subiecte banale şi arhi-cunoscute.

Eşti o fire sociabilă care îşi doreşte permanent comunicare, ca atare e timpul te gândeşti ţi extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadează din mediul prietenilor obişnuiţi şi tinde spre altceva mai bun!

Rac

Greu îţi vei duce azi la îndeplinire sarcinile pe care le ai în plan, pentru ţi se va părea toate piedicile s-au adunat simultan acum în calea ta.

E stresant, e frustrant, devine din ce în ce mai greu ţi păstrezi calmul când vezi cât de enervante sunt opreliştile, dar cu o mai bună organizare şi cu un dram de răbdare, lucrurile pot reveni totuşi la normal. Dacă ceva nu iese din prima, nu renunţa, ci insistă! Va ieşi, chiar dacă mai târziu decât ai speră tu.

horoscop - venus 150x150Citeste si: Horoscop special – Venus retrograd, efectele sale asupra zodiilor

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.