Horoscop 2 mai – Săgetătorii vor mai mulți bani

horoscop - sagitarius 1024x780

Horoscop 2 mai – Săgetătorii vor mai mulți bani Astăzi, Gemenii trebuie să aibă grijă cum disimulează adevărul, ar putea fi prinși, Scorpionii nu mai evoluează în proiectul în care sunt implicați acum iar Peștii își asumă rolul de lideri.

Berbec

Este un moment bun să stai şi să faci nişte planuri de afaceri, poate şi pentru că întâlneşti pe cineva care îţi aruncă un pont profitabil. Ţine-l minte şi foloseşte-te de el cândva, în perioada următoare, pentru că poate fi startul unor perspective promiţătoare pentru bugetul tău. Pe de altă parte, azi ai ocazia de a te mândri în faţa celor dragi cu ultimele tale achiziţii, cumpărături sau investiţii, pentru că atunci când se adună mai multă lume la un loc, are ocazia de a se lauda cu ce are. Ai şi tu cu ce, deci nu fi modest!

Taur

Ar fi perfect dacă ţi-ai putea permite azi o escapadă într-un decor romantic, de exemplu la mare sau în preajma unui lac, deoarece de acolo îţi extragi azi energia pozitivă: din combinaţia ideală de elemente naturale (apă, aer, soare) şi locuri noi de vizitat. O călătorie s-ar potrivi de minune atmosferei emoţionante de azi, poate în compania persoanei iubite, sau, dacă nu există cineva alături momentan, însăşi călătoria poate fi sursă unei posibile întâlniri din care să se nască o idilă. Ieşi în lume şi bucură-te de tot ce simţi!

Citește și: Horoscop special – Tipul de partener preferat de zodii

Gemeni

Ai grijă cum te foloseşti azi de talentul tău de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure dacă te prinde cu cioara vopsită. Te pricepi să învârți cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit. Evită să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţii!

Rac

Ca să te adaptezi din mers la schimbările care se prefigurează la orizont, trebuie să dai dovadă de multă flexibilitate şi încredere, să nu te cramponezi de lucrurile deja instalate în viaţa ta. Eşti într-un moment în care trebuie să fii că o pană în vânt, ca o barcă pe valuri, deci nu te împotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cât eşti mai uşor, cu atât trecerea se va face mai lin spre nouă etapă în care intri, deci lasă-te condus! Treci mai departe cu încredere deplină că ceea ce te aşteaptă la finalul acestei transformări e în armonie cu tine, deci n-are rost nici să te opui, nici să te temi. Fie ce-o fi!

Photo credit: Rodrigox via Visual hunt /  CC BY-NC

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - silhouette of couple kissing at sunset 1 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și iubirea în luna mai

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.