Horoscop 02 martie – Capricornii, presiune din partea celor din jur!

horoscop - zodiac2martie 1024x768

Horoscop 02 martie – Capricornii, presiune din partea celor din jur! Astăzi este o zi în care Racii se eliberează de tensiuni, Leii nu își aleg bine momentul în care să facă schimbări iar Scorpionii ar putea să își schimbe locul de muncă.

Berbec

Ai o stare de neliniște interioară care te poate face să iei decizii pripite. Gândește-te bine înainte să faci schimbări radicale în viața ta. Sfat: Nu te lăsa influențat de starea de moment! Numărul norocos al zilei: 22.

Taur

Este momentul prielnic pentru a concretiza planurile făcute mai demult. Concentrează-te pe ce este cu adevărat important și nu lasă distracțiile să te abată din drum. Sfat: Păstrează-ți calmul și analizează lucrurile la rece. Numărul norocos al zilei: 8.

Citește și: Horoscop special – cele mai ghinioniste zodii ale lunii martie!

Gemeni

În ultimul timp ți-ai cam neglijat prietenii și familia, iar acum trebuie să faci eforturi pentru a restabili relațiile cu aceștia. Sfat: Încearcă să petreci cât mai mult timp alături de persoanele importante din viața ta. Numărul norocos al zilei: 25.

Rac

Te eliberezi de tensiuni și ai suficientă energie pentru a aborda proiecte noi. Imaginația îți lucrează la cote maxime și tot ce începi azi va avea succes. Sfat: Visează la lucruri mărețe! Numărul norocos al zilei: 3.

Leu

Vrei să faci o mulțime de schimbări însă momentul nu este bine ales. Dacă vrei să obții rezultatele scontate trebuie să gândești rațional și să îți limitezi implicarea afectivă. Sfat: Fii vigilent! Numărul norocos al zilei: 18.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - Zodiac Weekly 150x150Citeste si: Horoscop special – ce le rezervă martie zodiilor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.