Horoscop 20 aprilie – Capricornii, salvați de prudență

horoscop - zodii20aprilie

Horoscop 20 aprilie – Capricornii, salvați de prudență Astăzi, Taurii pot avea probleme cu legea, Fecioarele vor avea parte de o zi de succes pe toate planurile iar Peștii vor primi vești bune despre un eveniment pe care nu îl mai credeau posibil.

Berbec

Nu te simţi bine în anturajul în care te afli astăzi. Dialogul e defectuos şi eforturile tale de a te face înţeles eşuează, pentru că nu ai parte de tovarăşi buni de discuţie. Unii sunt cu gândul doar la problemele lor şi nu aud ceea ce le spui tu, iar răspunsurile le care ţi le dau nu te satisfac. Fii pregătit să vorbeşti la pereţi, astăzi, pentru că nu prea te ascultă nimeni, dar tu insişti totuşi să-ţi expui punctul de vedere ca să-ţi faci datoria până la capăt.

Taur

Legea poate interveni destul de intransigent în planurile tale şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început, pentru că nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsită, iar azi eşti şi tu vizat de o astfel de sancţiune. Că o meriţi sau nu, ţi-o asumi, pentru că nu ai argumente puternice nici pentru a te apăra, nici pentru a evita acest moment critic.

Dacă eşti vinovat de ceva, fii sigur că faptele tale vor ieşi la iveală şi nu vor rămâne fără urmări, dar mai ai timp să repari repede situaţia!

Citește și: Horoscop special – liderii zodiacului

Gemeni

Visele tale de iubire se pot împlini, pentru că semnalele care sosesc azi de la persoană iubita îţi inspiră încredere că puteţi dezvoltă o relaţie bună pe viitor. Dacă vrei să atragi atenţia asupra ta, ai toate şansele să te remarci în ochii celui care te-a cucerit, pentru că ai un şarm aparte şi un aspect exterior care nu poate trece neobservat.

Eşti conştient că, pentru a cuceri pe cineva, trebuie să ieşi cu ceva în evidenţă, de aceea vei încerca să faci impresie în acele medii unde ştii că lumea te vede. Poate apărea şansă ta de iubire!

Rac

Te simţi încă blocat într-o zona fără ieşire în care ai alunecat nu demult şi, în loc să-ţi aduni forţele că să depăşeşti impasul, parcă te afunzi şi mai adânc în el. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le poţi găsi dacă ai tovarăşi pesimişti, care nu ştiu altceva decât să vadă partea negativă a lucrurilor.

Dacă te-ai alătura unui colectiv mai optimist, care să îţi ridice şi ţie moralul, soluţiile ar începe să apară mult mai repede. Alege, aşadar, cu mai multă exigenţă colaboratorii care să te susţină în ce ţi-ai propus.

Photo credit: blake_lennon via VisualHunt /  CC BY-NC

Citește continuarea pe Huff.ro 

horoscop - nunta 150x150Citește și: Horoscop special – zodii de femei perfecte pentru căsătorie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.