Horoscop 20 decembrie – Capricornii au parte de satisfacții financiare!

horoscop - capricorn

Horoscop 20 decembrie – Capricornii au parte de satisfacții financiare! Trigonul Lunii cu Pluton poate genera idei noi cu privire la viaţă socială. Este de aşteptat ca femeilor li se acorde mai multă atenţie. În general, se poate observa un comportament mai civilizat şi mai manierat, chiar cu un iz de romantism.

Berbec

Dacă vi se oferă ocazia plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubita, ar fi bine nu staţi mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine faceţi ceva pentru relaţiile sentimentale.  sfătuim nu ocupaţi astăzi de afaceri, pentru s-ar putea loviţi de lipsa de corectitudine a partenerilor. Puteţi bazaţi pe intuiţie.

Taur

Aveţi o mare putere de convingere şi relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Puteţi negociaţi contracte sau semnaţi acte oficiale. recomandăm aveţi răbdare şi nu încercaţi obţineţi câştiguri imediate. Fiţi atent cum discutaţi cu o femeie şi nu faceţi glume riscante!

Gemeni

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveţi şanse rezolvaţi o problemă de familie. Sunteţi entuziast şi doriţi începeţi o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinaţi dificultăţi, sfătuim apelaţi la o persoană mai în vârstă.

Rac

Nu aveţi o clipă de răgaz, dar reuşiţi terminaţi tot ce v-aţi propus, graţie unor idei originale. sfătuim să profitaţi de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijaţi odihna! Persoana iubită va apreciază iniţiativele şi va susţine. Va sfătuim evitaţi discuţiile în contradictoriu cu rudele.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - 172224 850x567 Zodiac Love 150x150Citeste si: Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.