Horoscop 20 ianuarie – Capricorni, grijă la laudele primite azi!

horoscop - capricorn 1024x640

Horoscop 20 ianuarie – Capricorni, grijă la laudele primite azi! Azi este o zi în care Scorpionii visează cu ochii deschiși la căminul lor, Balanțele își fac griji în ceea ce privește banii iar Racii debordează de bună dispoziție.

Berbec

Viața de cuplu îţi inspiră siguranţă şi încredere, pentru persoana iubită se ţine de cuvânt când îşi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o plăcere vezi cât de serios seimplică în ceea ce faceţi împreună şi eşti foarte sigur pe promisiunile sale, convins ele vor deveni curând realitate.

Şi tu trebuie aduci aceleaşi argumente solide când vine vorba de planuri de viitor, pentru tot ce promiteţi acum unul altuia va deveni, în scurt timp, un fapt concret de care vaveţi bucura împreună. Aţi depăşit faza de vorbe sau declaraţii, treceţi la fapte!

Taur

Stai cu urechile pâlnie la orice pont de natură financiară care ar putea trece pe lângă ţine, pentru ar putea fi sursa unui mare noroc. E şi cum teai află la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă excelentă de câştig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinţe ce se poate măsură şi în bani.

Citește și: Horoscop special – cele mai elegante zodii!

Afacerile încheiate astăzi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile îndreptate direct spre tine s-ar putea valoreze mult sau deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viaţa ta. Merită profiţi de şansă imediat, fără stai pe gânduri, pentru sună profitabil!

Gemeni

Dacă cel mai mare vis al tău, la ora actuală, este cucereşti inima cuiva, un pas în faţă şi arată cine eşti. Te va remarca într-o aura specială, încât s-ar putea îndrăgosti pe loc de tine! Succesul sentimental ar fi asigurat, fie e vorba de dorinţa de a începe o relaţie nouă, fie de repararea unor probleme anterioare din relaţia existenţa.

Ai un aer aparte care atrage atenţia asupra ta, inspiri încredere, putere, autoritate iar celălalt va fi atras de ţine de un magnet, fără reziste şarmului tău. Îl cucereşti multmai uşor, pentru ieşi în evidenţă printr-o altfel de lumină decât înainte, fiind momentul tu de afirmare. Cum nu-ţi placă străluceşti?

Sursă foto: wallpapercave.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - horoscop chinezesc 150x150Citeste si: Horoscop special – Zodiacul chinezesc al anului 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.