Horoscop 20 iulie 2018 – Balanțele au de luat o decizie!

horoscop - brain 2146167 1280 1024x526

Horoscop 20 iulie 2018 – Balanțele au de luat o decizie! Astăzi, Berbecii își sacrifică un vis pentru a fi alături de familia lor, Taurii acceptă în sfârșit invitația unui posibil viitor partener iar Capricornii trăiesc azi un acut sentiment de disperare că timpul lor pe acest Pământ trece.

Berbec
Astăzi vei renunța la o dorință apropiată inimii tale, pentru a te asigura că familiei tale îi este bine. Cel mai probabil e vorba despre o promovare la muncă, ce ar putea implica mutarea ta într-un alt oraș, pe care nu o accepți ca să nu îi lași pe cei dragi singuri. Astrele consideră că, deși acum ai putea să ai unele dubii, nu vei regreta că ai luat această decizie.

Taur
Astăzi accepți în sfârșit să te vezi cu un tip care îți făcea de foarte multă vreme curte. Acest bărbat se va da peste cap ca să întipărească un zâmbet pe chipul tău și îți demonstrează că ar da orice pentru a te vedea fericită. Din fericire și tu începi să simți la fel, așa că e foarte posibil ca la finalul serii să fiți un cuplu.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei greu de cucerit!

Gemeni
Astăzi se pare că vei avea mai mult timp liber decât te-ai fi așteptat, iar astrele te sfătuiesc să îl petreci alături de familie. Dacă ți-ai făcut deja planuri cu cei dragi, fă-le o surpriză și prezintă-te mai devreme la ei decât s-ar fi așteptat. Se vor bucura foarte tare să te vadă, iar următoarele zile se anunță la fel de pline de pace și fericire.

Rac
Dacă ai o relație complicată, plină de conflicte, astăzi vei decide că e cazul să pui piciorul în prag și să porți o discuție cu iubitul tău. Îi vei da un ultimatum partenerul tău, făcându-l să înțeleagă că, dacă nu veți avea parte de armonie, ar fi mai bine să puneți capăt relației. Asigură-te că înțelege ceea ce îți dorești, pentru că viitorul relației voastre este nesigur.

Leu
În mod normal, tu ai un spirit netemător, eşti puternică şi de neclintit. Azi însă aceste sentimente îţi sunt necunoscute, şi vei vedea mai degrabă că eşti împinsă spre prăpastii întunecate şi spre o dispoziţie sumbră. Acceptă că sunt tot felul de momente şi că acestea sunt doar stări trecătoare, şi evită să iei vreo decizie majoră bazată pe ele.

Fecioară
Ai grijă, pentru că azi logica ta rece va funcţiona puţin împotriva ta. Ai tendinţa de a sări la concluzii greşite, mai ales în dragoste, acolo unde te comporţi de parcă ai fi alături de un străin suspicios, nu de iubirea vieţii tale. Îndepărtează-te câţiva paşi pentru a surprinde imaginea de ansamblu şi a vedea cât de mult te înşeli.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - sexy 90x90Citește și: Horoscop special – cea mai sexy trăsătură a zodiei tale!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.