Horoscop 20 iulie – Peștii, gata să își împlinească visele!

horoscop - pisces 564154 960 720

Horoscop 20 iulie – Peștii, gata să își împlinească visele! Astăzi, Berbecii încearcă să poarte o mască care nu li se potrivește deloc, Balanțele sunt influențate negativ de anturaj iar Scorpionii sunt în relații armonioase cu cei din jur.

Berbec
Nu încerca să pari altcineva decât eşti, pentru că se va vedea de la o poştă că porţi o haină care nu te reprezintă. Încerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu eşti deloc aşa, ca atare ar fi mai bine să îţi admiţi adevărată faţă fără să te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu să porţi o masca falsă? Alţii vor mirosi că nu eşti aşa şi mai rău te vor ataca în astfel de situaţii. Ai tendinţa de a aborda o imagine înşelătoare care, într-o zi, şi pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine să te împaci cu cel care eşti şi să fii tu, aşa cum eşti, cu bune şi rele.

Taur           
Munceşti mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotaşilor care-ţi pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici, înarmează-te cu răbdare şi putere de convingere, pentru că se vor ivi mulţi oameni care îţi găsesc nod în papură. Se resimte un spirit de competiţie cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci să te stimuleze să-ţi arăţi valoarea şi superioritatea, de care nu te poţi îndoi. Ai muncit mult că să ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.

Citește și: Horoscop special – zodii campioane la minciuni

Gemeni
Nu nimereşti în cel mai favorabil mediu, pentru că te afli printre oameni negativisti, pesimişti, încărcaţi de probleme şi griji, şi te vor molipsi şi pe tine. Dacă ai putea ţine departe asemenea tovarăşi de discuţie, ai fi mult mai câştigat, dar nu prea reuşeşti, de parcă aceştia se ţin scai de tine. Probabil tu le faci bine, găsesc în ţine o sursă de energie pozitivă, dar nu-şi dau seama că sunt vampiri energetici şi, în timp ce ei se încarcă şi se simt excelent, te împovărează pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plâng întruna, pentru că eşti că un burete care absoarbe emoţiile lor negative!

Rac
Dacă pleci la drum, asigură-te că toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, ca să nu te trezeşti în vreo incapacitate de plată. Verifică benzina din rezervor, banii de pe card, portofelul cu acte, tot ce crezi că vei folosi pe parcursul călătoriei, deoarece există riscul să ajungi la destinaţie fără un detaliu suficient de important cât să strice scopul deplasării. Posibil ca la capăt să te aştepte un contract de semnat sau o promisiune în bani, dar ceva de pe parcurs poate strica bună desfăşurare a lucrurilor, încât să ai mai mult de plătit decât de câştigat.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - relationship 150x150Citește și: Horoscop special – Ce nu suportă iubitul la tine, după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.