Horoscop 20 iunie – Fecioarele primesc bani

horoscop - virgo20iunie

Horoscop 20 iunie – Fecioarele primesc bani. Astăzi, Taurii trăiesc din amintiri frumoase, Leii ar trebui să aibă grijă pe ce drum pornesc, s-ar putea să fie înșelător iar Balanțele au parte de un răgaz binemeritat.

Berbec
Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, ca atare mai cere păreri şi de la alţii despre problema care te preocupă. Chiar dacă primeşti opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie să le respingi ci să încerci să iei din tot ce afli informaţiile care îţi sunt utile. Primeşti un telefon sau ai o conversaţie faţă în faţă cu o persoană a cărei experienţă superioară o recunoşti şi stai cu sufletul la gură în aşteptarea unui răspuns sau a unei păreri menite să clarifice situaţia în care te afli.

Taur
Trăieşti din amintiri frumoase, pentru că ai trecut mai demult printr-un moment superb din care încă îţi extragi energia de acum. A fost frumos, ca un vis împlinit, dar nu poţi rămâne ancorat pentru totdeauna într-un moment de succes din trecut, deoarece şi prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioară şi ia după tine bucuria acelui moment, fără să te raportezi în permanentă la reuşita de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum contează ce faci în prezent!

Citește și: Horoscop special – ce păcate faci, în funcție de zodie.

Gemeni
Ai mare grijă la decizia pe care eşti gata să o iei astăzi, deoarece deşi, pentru tine, ar putea avea conotaţii pozitive, pentru altul poate genera o criză. Cântăreşte atent avantajele şi dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic şi în pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor făcute. Eşti tentat să apelezi la răzbunări, la gesturi agresive împotriva celor pe care nu îi agreezi, din dorinţa de a demonstra că eşti mai puternic.

Rac
Nu te aventurezi în afaceri fără să chibzuiesti atent înainte, pentru că nu ai vrea să dai iama prin bani la primul impuls şi să regreţi mai apoi că ai fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastră. Poate ai nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă, de aceea o discuţie cu un părinte sau cu un prieten care e expert în chestiuni financiare te-ar putea lămuri ce e mai bine pentru banii tăi. Gândeşte-te la investiţii solide, nu la capricii de moment.

Leu
Eşti gata să porneşti pe un drum înşelător, ca atare deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce auzi. Cel care vrea să te convingă să-l urmezi sau să alegi singur această direcţie, are interese ascunse şi nu îţi spune tot adevărul despre ceea ce te-ar putea aştepta la final. Informează-te înainte de a da startul acestui nou sens, ca să nu rătăceşti fără rost pe cai lăturalnice. Dacă e vorba de o călătorie, mai bine te interesezi spre ce te îndrepţi şi dacă cei cu care trebuie să te întâlneşti la destinaţie sunt de găsit.

Photo credit: catnthehat via Visualhunt /  CC BY

Continuare horoscop: Huff.ro

horoscop - vacantavara 150x150Citește și: Horoscop special – cum arată vacanța ideală pentru fiecare zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.