Horoscop 20 martie – Vărsătorii riscă să piardă bani

horoscop - zodiac20martie

Horoscop 20 martie – Vărsătorii riscă să piardă bani Astăzi, Taurii revăd o persoană din trecut, Gemenii se plâng că nu le ajung banii, în timp ce Fecioarele își trăiesc din plin iubirea.

Berbec

Nu te arunca foarte mult în gura lupului pentru că îi vei descoperi cu adevărat colții. Este o zi perfectă pentru meditație, pentru reluarea legăturii cu natura, pentru a crea lucruri frumoase și de durată. Dacă ai planuri de călătorie sau îți dorești să îți schimbi radical viața, trece pe hârtie toate planurile tale. Azi e ziua perfectă în care poți face o reorganizare în viața ta.
Numărul norocos al zilei: 15.

Taur
O persoană din trecut revine în viața ta într-un mod neașteptat. Vei redescoperi câteva din momentele frumoase pe care le-ați trăit împreună. Ești nevoit să recunoști și anumite greșeli pe care i le-ai făcut acelei persoane de-a lungul timpului.
Numărul norocos al zilei: 6.

Citește și: Horoscop special – Fecioara, cea mai sâcâitoare zodie!

Gemeni

Te plângi cam mult pentru că nu îți ajung bani, dar nu faci nimic în acest sens. Ai putea iniția sau concepe alături de colaboratorii tăi un proiect nou, îndrăzneț, ceva ce nu s-a mai văzut pe piață.  Numărul norocos al zilei: 10

Rac

În sfârșit ai parte de acea liniște, de acea armonie pe care ți-o dorești de câteva luni încoace. Bucură-te de prezența celor dragi. Săptămâna începe fabulos pentru tine și din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 7.

Sursă foto: aetherforce.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - zodiicritice 150x150Citeste si: Horoscop special – Zodiile care critică orice!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.