Horoscop 21 august 2018 – Peștii, impresionați de o rudă!

horoscop - retro 1483781 960 720

Horoscop 21 august 2018 – Peștii, impresionați de o rudă! Astăzi, Berbecii ar face bine să nu se mai comporte precum niște stăpâni în relație, Leii se comportă precum niște copii răsfățați iar pentru Capricorni urmează o perioadă extrem de încărcată profesional.

Berbec
Încetează să mai ceri o obediență absolută din partea partenerului tău, este sfatul pe care ți-l dau astrele azi! Ai tendința de a te comporta de parcă tu ai fi stăpâna în relația voastră, iar el nu mai mult decât un pion. Fii atentă, pentru că acesta poate constitui un motiv suficient pentru ruptura capitală.

Taur
Dacă ți se pare că partenerul tău are probleme cu controlul financiar, azi este cel mai bun moment pentru a discuta cu el despre ele. E cazul să înțeleagă că nu mai poate continua să se comporte de parcă ar fi singur pe lume. Fii delicată, dar fermă, deoarece aceste probleme rămase nerezolvate pot pune capăt poveștii voastre

Gemeni
Ultima perioadă a fost foarte favorabilă cu tine și aceste tendințe continuă: se pare că ești singura zodie care nu e afectată de atât de multe planete în retrograd. Azi astrele sunt de părere că ai șanse mari să descoperi o persoană care e de acord să investească în tine și în ideile tale: e momentul perfect pentru a da startul unei afaceri.

Citește și: Horoscop special – semnificații astrale ale fiecărei zile!

Rac
Dacă trebuie să treci printr-un eveniment delicat azi, ține cont de faptul că emoțiile ți se citesc mereu pe față. Fie că e vorba despre o discuție amoroasă sau despre o întâlnire la job, trebuie să te controlezi mai bine ca niciodată! Nu ar strica să repeți înainte în oglindă pentru a te asigura că totul merge ca pe roate!

Leu
Fii foarte atentă cu comportamentul tău azi, deoarece ai tendința de a acționa exact precum un copil și vei avea de suferit din această cauză. E imposibil să treci prin viață fără responsabilități, oricât de neplăcut ar fi. Azi e însă și mai grav: dacă ești imatură vei ajunge să plătești, fie din punct de vedere financiar, fie pe plan personal.

Fecioară
Ai o întâlnire extrem de importantă azi, la care e imperios necesar să te comporți admirabil! Trezește-te mai devreme, dacă e nevoie, pentru a te asigura că totul va fi gata la timp și că vei fi impecabil pregătită. De partea cealaltă, dacă întârzii, vei pleca deja de pe o poziție greșită și va fi aproape imposibil să mai repari ceva.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - kiss 90x90Citeste si: Horoscop special – cum sărută zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.