Horoscop 21 august – Încăpățânarea Capricornilor alungă oameni!

horoscop - incapatanare

Horoscop 21 august – Încăpățânarea Capricornilor alungă oameni! Astăzi, Taurii sunt obligați la o schimbare pe care nu și-o doresc, Fecioarele îți ajută o prietenă iar Peștii încheie o relație.

Berbec
Sfatul astrelor pentru tine azi este să te conectezi cu sufletul tău, fiindcă va avea mult de lucru. Eclipsa te afectează profund: este la fel de probabil să te îndrăgostești cum este să renunți la o dragoste veche, despre care înțelegi că nu are cum să se împlinească. Oricum, dragostea e la putere!

Taur
Șeful, iubitul sau o altă persoană semnificativă din viața ta te obligă azi să faci o schimbare pe care tu nu ți-o dorești sub nicio formă. Nu putem contesta că efectele sale vor fi benefice asupra ta, dar cât de important poate fi acest lucru? Din moment ce tu nu vrei, nu te lăsa presată.

Gemeni
Ai un eveniment important în viața ta acum sau poate o prezentare de făcut, dar vei experimenta câteva obstacole care se pot dovedi extrem de dificil de depășit. Nu ceda, mai ales acum, că ești atât de aproape de reușită. Chiar nu mai contează câteva eforturi în plus, folosește-ți tot curajul!

Citește și: Horoscop special – Mercur retrograd, zodiile date peste cap!

Rac
Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă în același timp în viața ta acum, așa că vei avea nevoie de toată concentrarea ta pentru a le face față așa cum trebuie. Care îți lipsește însă, din păcate! Problema este că tu te gândești mai mult la situația delicată în care se află un membru al familiei decât la tine.

Leu
Astrele sunt de părere că te-ai pregătit întreaga viață pentru a ajunge aici și că ești în punctul de maximă intensitate al vieții tale de până acum. Va trebui însă să faci o alegere, dacă vei miza în perioada următoare pe carieră sau pe dragoste. Ambele se deschid în fața ta și amândouă par să fie întovărășite de succes.

Fecioară
Aspectul cel mai important al zilei pentru tine este reprezentat de prietenie! Vei primi sau vei dărui un ajutor esențial uneia dintre cele mai bune amice ale tale. Eforturile voastre vă întăresc relația, un aspect foarte important, mai ales că aceasta se cam răcise în ultima vreme.

Sursă foto: semneletimpului.ro

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - cooking 150x150Citește și: Horoscop special – ce știi să gătești, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.