Horoscop 21 decembrie 2017 – Fecioare, zâmbiți, străluciți zâmbind!

horoscop - girl 2695241 960 720

Horoscop 21 decembrie 2017 – Fecioare, zâmbiți, străluciți zâmbind! Astăzi, Taurii se simt jigniți de unele declarații ale partenerului, Balanțele se răzbună pe cineva care le-a făcut rău iar Capricornii sunt puși în fruntea unui proiect important.

Berbec
Azi ai o cădere de energie, ceea ce e normal, dat fiind faptul că ai tot alergat în ultimele zile. Fă tot posibilul să te pui pe picioare, deoarece nu este momentul să te îmbolnăveşti acum, de sărbători. Odihneşte-te puţin!

Taur
Te vei simţi ofensată azi de lucrurile pe care ţi le spune partenerul tău. Fie că îţi cere să faci ceva sau îşi dă cu părerea asupra lucrurilor din jur, atinge o notă neplăcută. Fii mai calmă şi mai relaxată, ce e cu atitudinea asta?

Gemeni
Azi faci un mic act de egoism: ajuţi un om aflat în dificultate, adopţi un animăluţ sau donezi o sumă importantă de bani. Nu te da însă mare şi nu le povesti tuturor celor din jur; de cele mai multe ori, eroii.

Citește și: Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță!

Rac
Continui şi azi cu momentele plăcute! Toată ziua o petreci în căutarea unui outfit de sărbători care să te facă să străluceşti şi eşti extrem de încântată atunci când îl găseşti. Vei fi cu siguranţă regina petrecerii!

Leu
Îţi petreci cea mai mare parte a zilei făcând curăţenie la locul de muncă, pe birou sau în căsuţa de mail. Vei fi şi mai fericită deoarece atunci când te vei întoarce la muncă, după sărbători, vei găsi un mediu curat.

Fecioară
Nu degeaba vine Crăciunul, mai renunţă şi tu la atitudinea ta serioasă şi gândeşte-te câte poţi realiza cu un simplu surâs. Vei fi radioasă şi strălucitoare şi aşa vei trece peste toate problemele complexe: toată lumea are această dispoziţie.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - carnival 1564081 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cum petrec zodiile sărbătorile de iarnă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.