Horoscop 21 decembrie – Capricornii, în pragul epuizării!

horoscop - Capricorn Horoscope HD Wallpapers 1024x576

Horoscop 21 decembrie – Capricornii, în pragul epuizării! Aspectele planetare de azi aduc mult optimism şi se manifestă dorinţa de a trăi viața din plin. Dar nu încercaţi faceţi mari revoluţii personale nici în domeniul sentimental şi nici în cel al afacerilor.

Berbec

Aveţi şanse maxime obţineţi mici câştiguri care redresează bugetul. Puteţi gândiţi la viitor şi chiar faceţi investiţii pe termen lung. Menajati sănătatea! Ar fi bine odihniţi mai mult.

Taur

Începeţi o lucrare importantă, de pe urmă căreia puteţi câştigă bine. Ca aveţi mai multe şanse, sfătuim temperaţi spiritul critic. Este posibil aveţi un conflict cu un prieten sau cu partenerul de viaţă. Fiţi mai diplomat! Dupăamiază, primiţi vizita unei rude, care o veste bună despre o călătorie.

Gemeni

O problemă de familie obligă faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi o serie de dificultăţi, va descurcaţi foarte bine. Aveţi o zi bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative, la întâlniri cu persoane importante sau în călătorii de afaceri. Aveţi tendinţa exageraţi.

Rac

Problemele financiare nu dau pace, dar reuşiţi păstraţi optimismul şi sunteţi departe de a da bătut. Dimineaţa merge excelent, dar sfătuim nu lăsaţi garda jos şi fiţi atent la hotărârile importante. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie!

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - Planete 150x150Citeste si: Horoscop special – Mercur retrograd în Capricorn, șansa la maturizare!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.