Horoscop 21 februarie 2018 – Gemenii cad pradă unui flirt!

horoscop - fashion 3080644 1280 1024x639

Horoscop 21 februarie 2018 – Gemenii cad pradă unui flirt! Astăzi, Fecioarele riscă să dea cu piciorul iubirii vieții lor, dacă nu se gândesc bine la ce fac, Vărsătorii petrec mult timp la muncă iar Berbecii nu au chef de nimic, au o stare proastă.

Berbec
Nu vrei să faci nimic azi: ai şi o stare proastă, dar mai degrabă ai intenţia de a le arăta celor din jur că nu s-ar putea descurca fără tine. Aşa că faci tot posibilul pentru a sta degeaba şi abordezi o atitudine superioară faţă de toţi. O să îţi câştigi câţiva inamici.

Taur
Crede-ne, nu e atât de important azi să cucereşti cu look-ul tău cât e să fii sănătoasă! Dacă o să îţi petreci ziua în cele mai bune haine în frig, nu contează câţi admiratori vei avea, ci cât de mult rişti să te îmbolnăveşti.

Citește și: Horoscop special – zodiile obsedate de muzică!

Gemeni
Azi un străin e complet fermecat de tine. Îţi face numai complimente pe tot parcursul zilei şi te soarbe din priviri, iar la un moment dat reuşeşte să te dea şi pe tine gata. Nu renunţa însă la o relaţie îndelungată pentru un flirt lipsit de semnificaţie.

Rac
Azi decizi să pui piciorul în prag şi să îi arăţi iubitului tău că nu eşti singura care ar trebui să muncească în relaţia voastră. De acum încolo vei pretinde ca responsabilităţile să fie împărţite la doi. Ceea ce nu înseamnă că el va ceda fără probleme.

Leu
Toată lumea te admiră şi te apreciază azi. La muncă îţi sunt recunoscute performanţele nu doar de către şef, ci de întreaga echipă, dar şi o rudă în vârstă care vine să vă viziteze îşi exprimă respectul faţă de tine. Eşti impresionată!

Fecioară
Găseşti azi o persoană gata să te susţină în cele mai grele momente ale vieţii tale. E vorba de un tip care te vrea alături pentru totdeauna, dar de care tu nu eşti atrasă. Ai grijă, pentru că poţi spune „adio” iubirii vieţii tale.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - great first impressions 90x90

Four Businesspersons

Citește și: Horoscop special – prima impresie pe care o lasă fiecare zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.