Horoscop 21 iulie – Leii, împovărați de probleme

horoscop - rubik 2477165 960 720

Horoscop 21 iulie – Leii, împovărați de probleme. Astăzi, Taurii sunt captivii propriilor frici, Fecioarele sunt mobilizate de o veste primită de la un amic iar Vărsătorii se simt jigniți de judecățile altor oameni despre ei.

Berbec
Eşti mai timid şi nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Le ţii în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ţi se reflectă pe chip. Numai persoană iubită simte că se petrece ceva cu tine şi încearcă să se apropie mai mult de inima ta, arătându-ţi astfel că-i pasă ce ai. Tu nu vrei totuşi să-l împovărezi cu problemele tale, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ţi descătuşezi inima şi să dai afară ceea ce te macină: te vei simţi mult mai bine!

Taur
Eşti captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifeşti aşa cum ar trebui. Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră şi să laşi pe alţii să te depăşească. Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială şi de tendinţa de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare duşman al tău. Lasă în urmă tot ce te ţine pe loc şi fă un pas în faţă, că să arăţi ce poţi. Chiar dacă nu eşti perfecţiunea întruchipată, meriţi să atragi atenţia asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă.

Citește și: Horoscop special – top 3 cele mai pesimiste zodii

Gemeni
Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Rac
Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l priveşti ca pe un capăt de drum, ci ca pe o provocare spre etapa următoare. Ia o pauză şi încearcă să înţelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experienţa acumulată pentru a trece la nivelul următor. Priveşte înapoi cu recunoştinţă, pentru că ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu succes. Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus iniţial, cu siguranţă ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe. Ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol în viaţa ta de acum încolo, pentru că nimic nu e întâmplător.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - kindness 1197351 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – care sunt cele mai sufletiste zodii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.