Horoscop 21 iunie – Capricornii, probleme cu un inamic de temut

horoscop - horoscop21iunie

Horoscop 21 iunie – Capricornii, probleme cu un inamic de temut. Astăzi, Gemenii sunt atrași pe o pistă falsă, Fecioarele au parte de o atmosferă plăcută în grupul lor iar Peștii nu au parte de tovarăși cooperanți în preajma lor.

Berbec

Eşti foarte dinamic şi plin de viaţă încât ar fi culmea să leneveşti acasă. Fă ceva interesant, ceva complicat care să consume energia din belşug pe care o deţii, pentru că ar putea da naştere unor rezultate excepţionale. Indiferent care sunt acţiunile care vor primi acest plus de energie, că e sport, că e curăţenie prin casă sau că e puţină distracţie, eşti ca un motor la turaţie maximă care se bucură că toate îi merg strună şi care îi stimulează şi pe ceilalţi.

Taur

Dragostea poate fi cea mai ciudată surpriză a acestei zile. Poţi primi un semn complet neaşteptat de la o persoană faţă de care nutreşti sentimente de iubire şi care nu a reuşit până acum să se apropie prea mult de ţine. Nici nu ştii cum îţi da un telefon şi te invită să la o cafea! Da, cam aşa pot fi noutăţile sosite că din senin, care te pot lua complet prin surprindere şi care îţi vor face inima să bată din ce în ce mai tare.

Citește și: Horoscop special – ce animal ești în funcție de ziua nașterii

Gemeni

Eşti atras pe o pistă falsă şi îţi vei da seama că ai consumat inutil timp şi energie mult mai târziu, după ce te vei fi implicat deja prea mult în această acţiune înşelătoare. Fii mai atent la detalii, pentru că sunt suficiente informaţii premergătoare care pot fi interpretate greşit, dar dacă ai analiza un pic la rece situaţia, ţi-ai da seama unde greşeşti. Cineva te împinge într-o direcţie amăgitoare, dar numai de luciditatea ta depinde dacă îi urmezi sfaturile sau te opreşti la timp, înainte de a fi prea târziu să mai repari ceva.

Rac

Priveşti chestiunile financiare cu un dram de inocenţă, şi bine faci, pentru că nu e momentul să analizezi bugetul familiei cu atâta rigoare şi dramatism. Totul se va aranja mai bine decât crezi, ca atare nu te gândi nici la datorii, nici la facturi neachitate, nici la sumele pe care nu le-ai primit încă. Priveşte-le cu detaşare şi spune-ţi cu tărie că va fi bine! Cu cât priveşti mai calm şi mai liniştit spre viitor, chiar şi dacă ai o lista nesfârşită de cheltuieli la rând, această atitudine relaxată te va ajută să le aşezi pe toate la locul potrivit şi să reduci stresul.

Leu

Nu poţi ignora o situaţie neplăcută care te-a afectat recent şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumina deşi credeai că e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine să zgândăreşti răni ce s-au închis deja sau să treci în revista doar eşecurile, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul momentului trebuie să cuprindă reuşitele cu care te mândreşti, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

Photo credit: Christolakis via Visualhunt.com /  CC BY-NC-ND

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - ineldivort 150x150Citește și: Horoscop special – de ce divorțează zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.