Horoscop 21 mai 2018 – Scorpionii, model pentru cei din jur!

horoscop - scorpio 2689945 960 720

Horoscop 21 mai 2018 – Scorpionii, model pentru cei din jur! Astăzi, Berbecii sunt deranjați de niște situații din jurul lor și preferă singurătatea, Fecioarele primes ajutor de la cineva care le redă astfel încrederea în umanitate iar Săgetătorii nu ar trebui să se judece atât de rău din cauza unei greșeli la muncă.

Berbec
Se întâmplă astăzi ceva care te deranjează destul de tare și care te determină să îți dorești să stai singură. Însă astrele te avertizează că pentru a-ți reveni din această situație soluția este să îți petreci timpul cu oameni dragi ție. Doar de la ei îți vei lua energia și puterea de a trece peste.

Taur
Te așteaptă o zi plăcută, mai ales dacă o petreci în compania unor oameni la care ții. Contextul astrologic oferă energii pozitive atât ție, cât și celor care îți sunt apropiați. Profită de aceste avantaje pe care le ai și trăiește o zi cu totul și cu totul specială!

Gemeni
Ține minte că nu trebuie ca în fiecare zi să fii plină de energie, gata să cucerești lumea! Astăzi te vei simți încărcată de emoții foarte puternice, iar tentația ta este de a fugi pentru a scăpa de ele. Mai bine ai petrece mai mult timp cu tine însăți, fiindcă aceste sentimente îți vor da mai multă putere decât crezi!

Citește și: Horoscop special – cum se înțeleg zodiile cu Fecioara?

Rac
Este ziua în care ești menită să strălucești. Energia zilei îți va prii foarte mult și, chiar dacă ai la un moment dat schimbări de dispoziții, vei vedea că toate lucrurile vor fi în favoarea ta. Nu e greșit să afirmi că ziua asta e făcută pentru tine!

Leu
E foarte important ca astăzi să îți arăți recunoștința față de persoanele care te-au ajutat. Folosește toate energiile intense ale zilei pentru a-i copleși cu mulțumiri pe toți cei care ți-au fost alături. Sunt atât de mulți oameni buni și sensibili în jurul tău, cu siguranță vor aprecia gestul.

Fecioară
Azi primești ajutor din partea cuiva pe care l-ai susținut la rândul tău în trecut. E ziua ce îți demonstrează mai mult decât orice că există karma în această lume și că e într-adevăr foarte puternică. Abia după ce te salvează vei realiza ce pericol mare a atârnat deasupra ta! În plus, e genul de zi care îți restabilește încrederea în umanitate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - heart 1137259 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum se poartă zodiile îndrăgostite?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.