Horoscop 21 martie – Berbecii, risc de conflicte în familie

horoscop - berbec 1024x768

Horoscop 21 martie – Berbecii, risc de conflicte în familie Astăzi, Racii au dificultăți de concentrare și sunt iritați, Fecioarele au discuții neplăcute cu partenerul din cauza absenței de acasă iar Vărsătorii vor avea zile încărcate la muncă.

Berbec

Este posibil să aveți un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile însă se pot aplana ușor, cu o vorbă bună spusă la timp. După-amiaza s-ar putea să primiți o veste bună, legată de o afacere. Sfat: Fii atent la ce spui și măsoară-ți cuvintele! Numărul norocos al zilei: 2.

Taur
Discuțiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta toate relațiile sociale. Încercați să vă exprimați clar și să nu evitați comunicarea, chiar dacă situația este mai delicată. Sfat: Ar fi bine să vă temperați orgoliul! Numărul norocos al zilei: 17.

Gemeni

Aveți tendința să fiți impulsiv, ceea ce nu este o idee tocmai bună. Ar trebui să vă calculați bine fiecare pas, mai ales în afaceri și în relațiile sentimentale. Sfat: Nu exagera cu munca! Numărul norocos al zilei: 28.

Rac

În prima parte a zilei aveți dificultăți de concentrare, ceea ce vă enervează groaznic și vă poate cauza probleme la locul de muncă. Nu este momentul prielnic pentru a lua decizii importante. Sfat: Acordă-ți mai mult timp pentru odihnă și relaxare. Numărul norocos al zilei: 1.

Sursă foto: shok.md

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - sexy lips 30 150x150Citeste si: Horoscop special – cum sărută zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.