Horoscop 22 august – Scorpionii, super eficienți la muncă!

horoscop - scorpio 1024x640

Horoscop 22 august – Scorpionii, super eficienți la muncă! Astăzi, Taurii au parte de o zi croită pe sufletul lor, Fecioarele își ajută prietenii iar Săgetătorii simt nevoia să fie generoși.

Berbec
Azi e posibil să experimentezi o schimbare în raportul de forțe. Poate că ești numită șefă, sau, dimpotrivă, te regăsești într-o poziție inferioară. Oricare schimbare te va face să te simți extrem de emotivă și să nu mai știi care este cea mai corectă atitudine pe care să o iei: chiar și un semn puternic ca tine poate trece prin așa ceva.

Taur
Ziua de azi este parcă croită după sufletul tău, dar în același timp te va face să simți cu totul alta! E posibil să ai o experiență care să îți deschidă căi noi în viață: ești cerută în căsătorie sau îți întâlnești iubirea vieții tale, dar e la fel de probabil să pleci singură într-o altă țară ca să faci voluntariat.

Citește și: Horoscop special – ce își doresc zodiile în secret?

Gemeni
Ai o încredere contagioasă în tine azi! Ziua e atât de puternică, încât îți poate oferi o experiență superioară, te poate face să simți că tocmai ți-ai descoperit sensul existenței: atât de emblematice sunt evenimentele prin care treci azi! E cu adevărat un moment magic, pe care l-ai așteptat demult!

Rac
Dacă te gândești să te muți sau să începi o relație nouă, acum este cel mai bun moment. Ești deschisă la schimbări și ai toate calitățile necesare pentru a porni cu dreptul pe un nou drum. Mai important, după momentele atât de puternice ale zilelor trecute, nu îți mai e frică de nimic.

Leu
Poți sta liniștită, răsuflând ușurată, deoarece azi afli un răspuns la o problemă care te îngrijora și care e, din fericire, cât se poate de pozitiv. Sănătatea nu ți-a fost afectată, nu ți-ai pierdut iubirea și nici nu ai motive să crezi că vei rămâne fără una dintre amicele tale.

Fecioară
Azi ești în serviciul unor vecini sau al unor prieteni de familie, pe care ai promis că îi ajuți. Departe de a te deranja, chiar îți place acest lucru, deoarece îți dă prilejul de a medita la ceva, de a te gândi la ceva ce este pe cale să se întâmple în viața ta. Ai tot răgazul necesar, și nici nu poți spune că stai degeaba.

Sursă foto: images5.alphacoders.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - perfectcouple 150x150Citește și: Horoscop special – cuplul de nedespărțit al zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.