Horoscop 22 decembrie – Taurii sunt puşi pe ceartă!

horoscop - taur 1

Horoscop 22 decembrie – Taurii sunt puşi pe ceartă! Opoziţia Lunii cu Uranus poate aducă răsturnări de situaţii, rebeliune şi chiar un oarecare dispreţ faţă de reguli şi instituţii. Această stare se datorează Lunii, cel mai rapid astru, deci este de scurtă durată.

Berbec

Un prieten ajută clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveţi răbdare! Totul va reveni repede la normal. recomandăm nu ignoraţi sfaturile celorlalţi, doar din dorinţa de a demonstra independenţa.

Taur

Aveţi multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare nu sunteţi în formă. Sunteţi irascibil şi riscaţi luaţi la ceartă cu cei din jur. Nu încercaţi impuneţi punctul de vedere în faţa prietenilor şi a partenerului de viaţă. Gândiţi de două ori înainte de a spune ceva!

Gemeni

Sunteţi plin de energie şi reuşiţi duceţi la bun sfârşit o lucrare mai veche. Nu grăbiţi refuzaţi o propunere de colaborare! sfătuim consultaţi cu o persoană cu experienţăDacă nu sunteţi atent, puteţi declanşa o ceartă în familie, care poate avea consecinţe serioase.

Rac

Nu reuşiţi încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea creeze neplăceri şi în familie. Încercaţi îi înţelegeţi pe cei din jur, mai ales când cer sfaturi!

Sursă foto: astrodeva.ro

Citeşte continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - 172224 850x567 Zodiac Love 150x150Citeste si: Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.