Horoscop 22 ianuarie – Fecioarele primesc avansuri de la un coleg!

horoscop - fecioara 1024x683

Horoscop 22 ianuarie – Fecioarele primesc avansuri de la un coleg! Astăzi, Racii au parte de oameni care profită de ei, Capricornii sunt invitați la un eveniment public iar Vărsătorii ar trebui să aibă grijă cui împărtășesc secrete.

Berbec
Azi vei avea câteva probleme legate de panică şi de controlul ei. Nu ştim ce se întâmplă cu tine, dar e ca şi cum ţi-ar fi imposibil să îţi ţii anxietatea sub control. Tot ceea ce te înconjoară pare a fi o sursă se îngrijorare.

Taur
Abţine-te azi de la acţiuni spontane, pentru că îţi vor aduce mai mult rău decât bine. Tot ceea ce vei face bazându-te pe emoţii va avea un impact negativ şi, chiar dacă nu are consecinţe grele acum, le va avea în viitor.

Citește și: Horoscop special – cum îți frânge inima fiecare zodie!

Gemeni
Tot ceea ce vei face azi şi va avea legătură cu creativitatea are potenţial câştigător. Dacă ai un proiect pe care l-ai amânat de mult, deoarece nu eşti foarte sigură de succesul său, acum este cazul să îl prezinţi lumii întregi: vei străluci.

Rac
Toată lumea va căuta să profite de pe urma ta azi şi te va împovăra cu diverse sarcini, care de care mai grele şi mai dificile. Ca o adevărată eroină, tu te achiţi de toate şi îţi vei primi recompensa mai pe seară: te întâlneşti cu o persoană frumoasă, de care te îndrăgosteşti.

Leu
Primeşti azi o surpriză din partea unui şef arţăgos, care în mod normal nu e prea încântat de prezenţa şi de performanţele tale. Şi nu e vorba de faptul că realizezi tu ceva excepţional, ci că acesta şi-a schimbat felul de a fi.

Fecioară
Îţi tot baţi capul cu unul dintre colegii tăi, care nu vrea să te lase în pace, sub nicio formă. Acesta îţi tot face avansuri sau încearcă să te convingă de ceva, iar tu nu ştii prea bine ce atitudine ar trebui să iei. Spune-i clar ce ai pe suflet!

Sursă foto: Pinterest

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - roses 2840743 960 720 90x90Citește și:  Horoscop special – cum își distrug zodiile viața sentimentală! 
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.