Horoscop 22 iunie 2018 – Berbecii, plini de energie!

horoscop - jogging 2343558 960 720

Horoscop 22 iunie 2018 – Berbecii, plini de energie! Astăzi, Racii sunt extrem de agresivi după ce au fost dezamăgiți extrem de puternic de cineva, Fecioarele sar în ajutorul unui dușman din trecut iar Scorpionii își iau un job part time.

Berbec
Astăzi ești plină de energie și de putere fizică. Ar fi bine ca nimeni să nu se pună cu tine pentru că ai o vibrație de războinică, ce-i va pune pe toți la punct. Este momentul să mergi să îți îndeplinești cele mai importante visuri, deoarece astăzi nimeni nu îți poate sta în cale. Nu vei regreta nicio mișcare îndrăzneață pe care o faci!

Taur
Astăzi este momentul perfect pentru a le arăta celor din jur că ești capabilă să te aperi singură. Nu te teme să fii mai agresivă decât ești de obicei, deoarece situația în care te afli va avea nevoie de această atitudine. Nu te mai gândi la ceilalți, nici la ce vor considera ei despre gesturile tale, ci vezi-ți doar de propriul interes!

Gemeni
Astăzi ar trebui să te gândești numai la tine: nu e rău să fii puțin egoistă. Nu te teme să strălucești, să fii cea care atrage atenția tuturor și, dacă nu te simți fericită, fă ceva pentru a schimba această situație. Este ziua în care poți flirta la greu, poți renunța să îi ajuți pe alții ca să îți fie ție bine și este chiar necesar să te pui pe tine pe primul loc.

Citește și: Horoscop special – Marte în opoziție cu Venus, scântei pe cer!

Rac
Ar fi bine ca oamenii să se dea la o parte din calea ta azi, pentru că ești pur și simplu furibundă. Cel mai probabil ai fost dezamagită de o persoană la care țineai sau ți s-a întâmplat un alt lucru pe care îl vei considera nedrept. Nu îți poți înfrâna pornirile agresive și nici nu ar trebui să se întample așa, astăzi chiar ți se recomandă să fii bătăioasă!

Leu
Din păcate, ziua de azi va veni cu o veste extrem de proastă, legată de starea de sănătate a unui membru al familiei. Afli că această persoană nu se simte deloc bine și că e posibil chiar să fie la un pas de moarte. Momentele sunt grele, de cumpănă, dar astrele caută să te aline: gândește-te că acea persoană are șanse să fie bine, chiar dacă medicii nu consideră că e așa.

Fecioară
O persoană care ți-a făcut mult rău în trecut sau care ți-a fost dușman trece azi printr-o situație dramatică. La început recunoști că ai un strop de bucurie în suflet, mai ales că dificultățile pe care le traversează sunt cauzate de o greșeală a sa, dar în cele din urmă admiți că e o pornire nedorită. Căutând să te recompensezi, faci totul pentru a o ajuta, ceea ce te va umple de mulțumire.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - beyond 744753 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce ai fost într-o viață anterioară, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.