Horoscop 22 martie – Peștii, apreciați pentru ideilor lor

horoscop - pesti 1024x640

Horoscop 22 martie – Peștii, apreciați pentru ideilor lor Astăzi, Racii sunt indispuși din cauza unor probleme sentimentale, Leii sunt greu de înțeles de cei din jur iar Scorpionii se implică mai mult în familie.

Berbec 

Vă lipsește simțul practic și nu este momentul prielnic pentru a începe noi activități. Se poate ivi și o controversă cu partenerul de viață, într-o problemă financiară. Sfat: Amânați deciziile importante pe mâine și nu vă luptați să vă impuneți opiniile cu orice preț. Numărul norocos al zilei: 14.

Taur

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus din cauza unor probleme sentimentale. La locul de muncă reușiți să faceți față sarcinilor, dar doar cu sprijinul unui coleg mai experimentat. Sfat: Evitați speculațiile! Numărul norocos al zilei: 8.

Citește și: Horoscop special – cum sărută zodiile?

Gemeni

Vă aflați în fața unei dileme: ori finalizați un proiect la locul de muncă, ori vă ocupați de o afacere personală, care se anunță foarte profitabilă. Decizia este dificilă și ar trebui să vă acordați mai mult timp de gândire.  Sfat: Analizează totul cu atenție înainte să iei o hotărâre! Numărul norocos al zilei: 1.

Rac

Sunteți indispus din cauza unor probleme sentimentale și vă refugiați în muncă. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea ajuta să rezolvați divergențele cu partenerul de viață. Sfat: Propune-ți obiective realiste. Numărul norocos al zilei: 29.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - lazylady 620x336 150x150Citeste si: Horoscop special – leneșii zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.