Horoscop 22 noiembrie – Fecioarele greșesc grav la muncă!

horoscop - fecioara 43383900

Horoscop 22 noiembrie – Fecioarele greșesc grav la muncă! Astăzi, Berbecii au risc de conflicte, Racii experimentează emoții foarte puternice iar Săgetătorii au parte de foarte multe oportunități.

Berbec
Ești din nou extrem de prinsă de viața ta profesională, dar azi crește și riscul de conflicte. Vrei prea mult să fii doar tu cea care este în centrul atenției și acest lucru îți dăunează extrem de tare și va afecta foarte tare relațiile cu colegii tăi.

Taur
Relațiile și prieteniile vor fi extrem de influente azi și te vor conduce pe o anumită cale. Deși de obicei tu ești o fire independentă, azi vei asculta mai degrabă de cei din jurul tău, refuzând să faci așa cum simți tu. În unele cazuri va fi bine, în altele nu.

Gemeni
Iubitul tău va analiza azi la sânge relația voastră, comportându-se de parcă ar fi sfârșitul vostru. Tu nu mai știi cum să faci ca să îl convingi că nu te vezi lângă alt bărbat, dar se pare că argumentul tău nu va fi suficient. Vă veți împăca însă, cred astrele.

Citește și: Horoscop special – Fecioarele au defecte?

Rac
Luna, guvernatoarea zodiei tale, este foarte activă azi, ceea ce va conduce la emoții foarte intense experimentate de către tine. La un moment dat nici tu nu te mai descurci: te simți fericită și optimistă, pentru ca imediat să te afunzi în tristețe. Îți vei reveni spre seară.

Leu
Dacă ai un proiect extrem de pe care vrei să îl duci la capăt, azi este cel mai bun moment pentru a o face! Ești plină de pasiune și de putere și experimentezi aceste stări mai ales după ce Luna s-a mutat din Săgetător în Capricorn, o zodie mult mai apropiată de evoluția profesională.

Fecioară
Din păcate, azi este destul de probabil să comiți o greșeală destul de gravă la muncă. Nici tu nu vei înțelege prea bine sursa ei și cum o persoană atât de atentă a ajuns să o dea în bară. Nu fi însă prea critică cu tine.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - space 1982212 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – Soarele în Săgetător, vin vești bune!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.