Horoscop 23 august 2018 – Capricornii, alertați de bugetul familiei!

horoscop - piggy bank 968302 1280 1024x682

Horoscop 23 august 2018 – Capricornii, alertați de bugetul familiei! Astăzi, Taurii ar trebui să fie precauți în privința banilor, Gemenii ar trebui să nu se lase manipulați de cuvintele partenerului care amenință cu o desăpărțire iar Peștii descoperă că au un admirator care își va declara dragostea.

Berbec
Azi șeful tău îți oferă o responsabilitate importantă, legată de munca ta. E foarte probabil să fii înlocuitorul său pentru o anumită perioadă sau să te ocupi de sarcini ce îi reveneau doar lui. Achită-te de aceste treburi cât de bine poți și nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu ești perfect capabilă de ele.

Taur
Fii precaută azi în privința banilor. Riști să faci o achiziție care să depășească bugetul tău și realizezi odată ajunsă acasă că nu a fost cea mai strălucită idee a ta. Cel mai probabil, obiectul nu ți se mai pare atât de ispititor sau nu se potrivește în decorul tău. Astrele îți amintesc însă că îl poți face oricând cadou!

Gemeni
Nu te lăsa manipulată de cuvintele pe care ți le adresează azi iubitul tău, pentru că nu e vorba decât de amenințări în vânt. Chiar dacă vă certați și el îți spune că are de gând să te părăsească, să știi că e vorba doar despre cuvinte aruncate la mânie. Nu te speria, pentru că intențiile sale nu sunt nici pe departe pe măsura amenințărilor.

Citește și: Horoscop special – Venus intră în Balanță, haos pentru zodii!

Rac
Azi îți va veni o idee pur și simplu wow legată de o potențială îmbogățire. Ești convinsă că vei ajunge departe și începi să îți faci vise din ce în ce mai fanteziste, despre un viitor de milionară. Nu vrem să te coborâm prea curând cu picioarele pe pământ, dar sfatul nostru e să discuți și cu altcineva înainte de a le pune în aplicare: mai ai nevoie de o părere.

Leu
Nu încerca să faci nimic prea complicat azi, este sfatul pe care ți-l oferă astrele. Din păcate, nu ești în stare de nimic: energia ta e la cote minime, iar atenția îți este împărțită în prea multe părți. Achită-te de sarcinile tale obișnuite și apoi fă tot posibilul să te relaxezi, pentru că vei avea nevoie de puterile tale mai târziu.

Fecioară
Un prieten bun îți va cere azi un serviciu destul de important, dându-ți în același timp o veste care te lasă fără cuvinte. Astrele consideră că e extrem de important să cântărești bine rugămintea sa și să nu accepți doar pentru că persoana respectivă ți-a fost alături mult timp. E posibil să ajungi să regreți curând.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - hands 1222866 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Luna Plină în Pești aduce schimbări!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.