Horoscop 23 August – Fecioarele au o zi MAGICĂ

Horoscop 23 August 2016  – Fecioarele au o zi MAGICĂ.   Zodiile ne ajută să deslușim mai bine ziua de azi. E bine să știi că Gemenii se bucură de puţină odihnă în această zi, în timp ce pentru fecioare, ziua această are o conotaţie miraculoasă, anunță Timpul.

Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec – Nu poţi înţelege corect părerile celor din jurul tău, mai ales că sunt atât de contradictoriu. Unii tac şi nu ştii ce gândesc, în timp ce alţii dau replici dure şi critică tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai preferă că lumea să-şi exprime punctul de vedere cu mai multă energie, decât să tacă şi să gândească cine ştie ce, dar nici tonul agresiv nu ţi-e pe plac. Eşti şi tu confuz, pentru că nu ştii ce decizie să iei privind la reacţiile celor care îţi ţin companie. Nici una nu seamănă cu cealaltă, iar tu eşti la mijloc şi încerci să-i mulţumeşti şi pe unii, şi pe alţii. Nu prea reuşeşti.

Taur – Ai grijă spre ce-ţi canalizezi azi energia debordantă, că nu cumva să o risipeşti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Eşti pus pe harta, agresiv în exprimare şi dacă mai întâlneşti şi alţi oameni la fel de nervoşi că şi ţine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control şi toleranţă maximă, ai putea depăşi chiar şi cele mai acerbe contradicţii, transformând un conflict într-o competiţie constructivă, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun în el: voinţă, ambiţie, spirit de conducător.

 Gemeni – Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezintă de obicei, pe ţine, un om mereu în mişcare, dar probabil aveai nevoie de puţină odihnă. Dormi câteva ore în plus, te răsfeţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, îţi permiţi să te ocupi de lucrurile carte îţi fac plăcere sau poate îţi permiţi o zi de vacanţă. Ai dori să dureze cât mai mult această stare de bine, de confort emoţional, de pace interioară, dar numai de ţine depinde cum reuşeşti să prelungeşti această binefăcătoare tihna!
Rac – Ieşi din casă oriunde vezi cu ochii, pentru că azi sunt favorizate călătoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o excursie undeva fără ţintă s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine să accepţi orice invitaţie care te-ar putea scoate din casă. Te vei întoarce acasă cu bateriile reîncărcate, pentru că natură, aerul curat sau atmosfera relaxantă în care petreci cele câteva ore vor avea un rol energizant asupra ta.
Leu – A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.
Citeste continuarea aici: Timpul
foto: zastavki.com
Horoscop 23 August - MERCUR retrograd 2 150x150Citeste si:  MERCUR retrograd treci la treabă și fă-ne praf!
Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi:
Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.