Horoscop 23 decembrie – Fecioarele își găsesc jumătatea!

horoscop - virgo 1024x768

Horoscop 23 decembrie – Fecioarele își găsesc jumătatea! Trigonul Lunii cu Marte aduce energii pozitive, ce pot fi folosite în muncile fizice şi în viața socială. S-ar putea simţiţi dorinţa apucaţi de lucru pe lângă casă. Nu ezitaţi, mai ales dacă este vorba de munci pe care le-aţi tot amânat!

Berbec

Dimineaţă este posibil fiţi nevoit faceţi un drum neplanificat. Deşi întâmpinaţi mai multe obstacole, va descurcaţi foarte bine. Relaţiile sentimentale s-ar putea fie puţin tensionate. Va sfătuim discutaţi calm cu partenerul de viaţă.

Taur

Aveţi ocazia plecaţi într-o excursie cu prietenii. Va simţiţi plin de energie şi cei din jur va apreciază ideile. Încercaţi profitaţi de orice ocazie de a relaxa! Nu e cazul gândiţi la cheltuieli, pentru meritaţi câteva momente de destindere.

Gemeni

S-ar putea ca pregătirile pentru plecarea într-o călătorie tensioneze atmosfera din familie. O rudă apropiată v-ar putea indispune. Totuşi, mai târziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile. Spre seară, când situaţia se mai linişteşte, întâlniţi cu prietenii.

Rac

Dimineaţă s-ar putea primiţi o veste bună în legătură cu nişte bani pe trebuie îi primiţi de la serviciu, spre bucuria partenerului de viaţă. Puteţi faceţi planuri de viitor şi întâlniţi cu prietenii. sfătuim nu-i neglijaţi pe cei tineri din familie.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - gemene 1 150x150Citeste si: Horoscop special – top 3 zodii care se distrează cel mai mult!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.