Horoscop 23 ianuarie – Racii se dedică copiilor!

horoscop - rac horoscop

Horoscop 23 ianuarie – Racii se dedică copiilor! Se anunță o zi cu vești rele pentru Tauri, Gemenii sunt cu gândul la locuri dragi din trecut, în timp ce Leii sunt la o răscruce de drumuri.

Berbec

Ceva nu mai merge atât de bine şi începi mai strângi puţin cureaua. Presimţi resursele încep sece şi n-ar fi rău fii mai prudent, ca nu fii luat prin surprindere de vreo criză financiară. Unii ar putea spune devii chiar exagerat de econom, alţii te văd prea zgârcit, dar ştiţi tu mai bine de ce îţi drămuieşti banii cu atâta prudenţă!

Citește și: Horoscop special – zodiacul chinezesc al anului 2017

Poate economiseşti pentru proiecte pe care le plănuieşti în viitorul apropiat sau trebuie gestionezi cu grijă resursele deja acumulate.

Taur

Cineva încearcă ţi taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te aşteaptă, dar tu nu te laşi influenţat. N-au decât bată pasul pe loc, blocaţi în depresie şi neputinţă, pentru tu priveşti cu încredere spre viitor, pregătit pentru orice ar urmă.

Vei vedea această atitudine pozitivă, încrezătoare va fi şi cea mai bună soluţie pentru a ajunge acolo unde doreşti, deoarece ceilalţi, careşi fac griji din orice şi îşi toarnă cenuşă în cap, îşi reduc singuri şansele de a depăşi impasul. Nu te lasă copleşit de veştile cu tentă negativă: în fond fiecare cu norocul lui!

Gemeni

Eşti cu gândul la un loc de care te leagă amintiri puternice şi te tot gândeşti cum faci ajungi din nou cât de curând acolo. O vreme trebuie te mulţumeşti cu impresiile minunate păstrate în memorie cu privire la acel loc, pentru nu îţi poţi permite încă o călătorie, dar ai la dispoziţie mai multe variante de a-ţi reîncarcă bateriile cu senzaţiileplăcute de demult: fotografii, povestiri legate de acele vremuri, călătorii virtuale, care vor avea un efect la fel de puternic asupra ta din punct de vedere emoţional.

Sursă foto: modapebune.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - ghinion casnicie 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai nefericite combinații de zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.