Horoscop 23 iulie 2018 – Săgetătorii, plini de nostalgie!

horoscop - camera 514992 1280 1024x678

Horoscop 23 iulie 2018 – Săgetătorii, plini de nostalgie! Astăzi, Taurii primesc vești bune din zona banilor, fie o mărire de salariu sau o primă, Fecioarele experimentează sentimentul invidiei iar Balanțele trec printr-o zi în care nu au deloc încredere în ele.

Berbec
Dacă nu îți vei asuma astăzi un risc major, tot potențialul zilei va fi pierdut în monotonie. Însă, dacă vei reuși să surprinzi această oportunitate unică, și tu, și cei care îți stau alături veți avea parte de o victorie majoră. Rămâne să fii în stare să descoperi această șansă și să profiți de ea așa cum trebuie.

Taur
Ziua de astăzi va veni cu vești foarte bune, mai ales de natură financiară. Este foarte probabil să ți se mărească salariul sau să primești o recompensă bănească pentru serviciile tale. Un singur sfat au pentru tine astrele: trebuie să folosești acești bani pentru a achita un împrumut sau o altă formă de datorie financiară, nu pentru plăcerea ta.

Gemeni
Astăzi vei ajuta două persoane apropiate ție să ajungă împreună. Fie îi vei face să se întâlnească, fie îl vei ajuta pe unul dintre ei să conceapă cea mai bună strategie de seducție a celuilalt. Acești oameni dragi ție îți vor fi recunoscători pentru totdeauna, iar tu vei avea satisfacția de a fi contribuit la iubirea lor.

Citește și: Horoscop special – culorile perfecte pentru nunta ta!

Rac
Astăzi ești singura persoană care se opune unor circumstanțe extrem de dificile de la muncă. Numai prin puterile tale vei reuși să salvezi un proiect al echipei sau să rezolvi o cerință importantă de la job. La sfârșitul zilei toți colegii îți vor fi recunoscători și este foarte probabil ca șeful să îți ofere un premiu pentru hărnicia ta.

Leu
Nu se vor întâmpla lucruri memorabile astăzi, ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să fii atentă la ceea ce se va petrece în jurul tău. Cel mai probabil vei observa ceva la o colegă de muncă, care îți va influența modul în care te vei comporta în lunile următoare. Poate că va fi vorba despre efortul tău de a da câteva kilograme jos sau de decizia de a-ți crea o familie, important este că aceste influențe vor avea un efect puternic asupra ta.

Fecioară
Azi vei avea de suferit deoarece rişti să cazi în ghearele invidiei! Fii foarte atentă şi fă tot posibilul pentru a te opune acestor influenţe, fiindcă nu îţi sunt deloc favorabile. Chiar dacă vezi la un prieten ceea ce îţi doreşti şi tu să ai, nu înseamnă că trebuie să îţi petreci timpul jinduind: nu e mai bine să lupţi pentru a avea?

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - marry me 1044416 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care fug de angajamente în relații!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.