Horoscop 23 iunie – Balanțele au o povară pe suflet

horoscop - sadwoman

Horoscop 23 iunie – Balanțele au o povară pe suflet. Astăzi, Berbecii riscă să cadă în butoiul cu tristețe, Leii nu au o stare fizică prea grozavă iar Fecioarele sunt scoase din sărite de cineva din anturajul lor.

Berbec

Deşi eşti foarte sensibil la orice stimul negativ, azi ar trebui să te menţii tare pe poziţie şi să nu te laşi afectat de nimic trist. Dacă începi să sapi după motive de supărare, sigur vei găsi câteva, ca atare numai de voinţa ta depinde dacă ziua va fi liniştită sau agravată de tristeţe şi alte griji. Încearcă să nu te gândeşti la nimic din ceea ce te-ar putea supără mai mult decât e cazul, pentru că există suficiente motive în jur. Lasă bilanţurile pentru altădată, când poate psihicul tău va fi mai liniştit.

Taur

Nu te baza pe sfatul pe care ţi-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea e în cunoştinţă de cauză. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorbă aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experienţă. E doar o părere, fără să analizeze situaţia în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o priveşti ca pe literă de lege. Mâine s-ar putea să-şi dea seama că a greşit şi să încerce să dreagă busuiocul cu o glumă, dar pentru tine ar putea fi prea târziu. Nu te încrede în cei care promit multe din prima, pentru că ei nu ştiu cât de complicată e situaţia.

Citește și: Horoscop special – cum arată vacanța ideală pentru fiecare zodie

Gemeni

Se deschide o perspectivă foarte entuziasmantă în faţa ta şi cu asemenea motivaţie, prinzi curaj să ajungi cât mai repede la scopul final. Totul merge excelent, eşti stimulat atât de cei care participa şi ei la acest succes, cât şi de propriile rezultate bune de pe parcurs. Succesul este foarte aproape şi îţi investeşti toate resursele în acest sens, sigur pe ţine şi pe ceea ce visezi să găseşti la capăt. Reuşitele trec din una în alta, deoarece un succes de acum îl naşte pe următorul, şi aşa mai departe până ce îţi vezi visul împlinit în totalitate.

Rac

Nu lăsa nimic să-ţi strice bună dispoziţie cu care începi ziua, deoarece motive de supărare şi de enervare vor apărea suficiente până la final. Prefă-te că nici nu auzi ceea ce te-ar putea deranja şi priveşte doar lucrurile care îţi fac plăcere, cele care te înalţă, care îţi aduc zâmbetul pe buze. Dacă începi să faci bilanţul multelor dezamăgiri de pe parcursul ultimelor luni, lista va fi cam lungă, dar dintre toate există un moment de top care le compensează pe toate: acela să fie motivul bucuriei tale!

Leu

Nu eşti în apele tale, nici starea ta fizică nu e prea grozavă, şi nici anturajul nu e mai vesel ca să-ţi distragă atenţia de la probleme. Nici vorbă de optimism astăzi, eşti puternic influenţat de compania nefastă în care ai nimerit. Dacă faci echipă cu persoane bolnave, singure, nemulţumite, depresive, fii sigur că ceva din starea lor proastă se va transmite şi la tine ca atare alege-ţi cu mai multă exigenţă anturajul. Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei să auzi tu poveşti astăzi!

Photo credit: B erta via VisualHunt /  CC BY-NC

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - lunanoua 150x150Citește și: Horoscop special – Luna Nouă în Rac – daruri frumoase de la Univers

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.