Horoscop 23 mai 2018 – Capricornii trăiesc o dramă sentimentală!

horoscop - couple 3253201 960 720

Horoscop 23 mai 2018 – Capricornii trăiesc o dramă sentimentală! Astăzi, berbecii își asumă niște responsabilități mari, devin dominatori cu cei din jur, Fecioarele ar vrea un repaos de la tot iar Săgetătorii sunt porniți pe o achiziție și își dedică toată ziua acestui aspect.

Berbec
Azi te simți sigură pe tine și ești convinsă să îți asumi niște responsabilități care se pot dovedi intimidante pentru cei din jur. E perfect să domini și te vei pricepe perfect la asta, dar fii conștientă de faptul că îți vei atrage destul de mulți dușmani dacă o vei face. Până la urmă însă e alegerea ta.

Taur
Contextul astrologic te ajută să vezi azi adevărul înaintea tuturor. Pur și simplu străpungi cu privirea ta printr-un perete de minciuni și nu ar fi rău să le arăți și celorlalți care este drumul pe care ar trebui să o apuce. Fie că e vorba despre viața profesională sau cea personală, toți vor avea nevoie azi de sfatul tău.

Gemeni
Oricât de mult ai încerca, azi pur și simplu lucrurile nu îți ies așa cum vrei. Poți fi cea mai inteligentă, cea mai frumoasă, cea mai specială, dar situația va continua să ți se împotrivească. Mai bine acceptă de la bun început acest fapt și resemnează-te să nu încerci prea multe, fiindcă tendința ta de azi e de a atinge stelele.

Citește și: Horoscop special – ce zodie îți va frânge inima?

Rac
Pasiune și tărie: azi e una dintre acele ocazii excepționale în care le ai pe amândouă. Crede-ne, toți oamenii din jurul tău se vor simți inspirați de tine și vor resimți nevoia de a te imita. Nu trebuie să fii rușinată sau să eziți, pentru că ziua de azi e dedicată ție și strălucirii tale.

Leu
Ți se pare dintr-odată că toată lumea din jur are ceva cu tine. Nu înțelegi cum se face că fiecare îți aruncă o acuzație, toți au ceva de comentat, toți au câte o critică de făcut. Nu da vina pe tine, nu te enerva, ci încearcă să fii înțeleaptă și să înțelegi că e genul de zi în care energiile planetare îi unesc pe ceilalți împotriva ta.

Fecioară
Cei din jur vor avea azi tendința de a-ți spune poveștile lor triste, de a te bate la cap cu tot ce s-a întâmplat rău în vieților lor. Problema e că nici tu nu o duci prea bine și ai cam avea nevoie de câteva momente de repaus. Spune-le că nu ești în dispoziția necesară pentru a-i asculta; azi trebuie să fii egoistă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - infidel 90x90Citește și: Horoscop special – Luna Plină în Săgetător face zodiile infidele!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.