Horoscop 23 mai – Leii se simt intimidați

horoscop - portrait of lion

Horoscop 23 mai – Leii se simt intimidați. Astăzi, Racii trebuie să fie chibzuiți cu banii, Fecioarele au parte de critici care le taie elanul, iar Capricornii trebuie să lase garda jos pentru a primi ajutorul de care au nevoie.

Berbec

Discuţia pe care o ai azi cu ceilalţi membri ai familiei are darul de face lumină asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveţi cu toţii starea necesară şi timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmează să se întâmple şi vă mai clarificaţi aspectele incerte. De acum înainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care vă îndreptaţi şi veţi fi recunoscători acestei zile care v-a aşezat faţă în faţă cu sinceritate pentru a vă prezenta fiecare intenţiile şi aşteptările. Era nevoie de aceste lămuriri!

Taur

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe pot în braţe în făţa oricărei provocări! Vei vedea ce bine încep să se aşeze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

Citește și: Horoscop special – zodia care adoră să fie amantă

Gemeni

Uneori, e nevoie să purifici spaţiul în care trăieşti, să dai afară ceea ce nu-ţi face bine, să te debarasezi de balastul care te înconjoară. Acordă atenţie locului în care te afli şi aruncă pe fereastră tot ce nu-ţi mai face bine, tot ce-ţi blochează fericirea, tot ce-ţi creează o senzaţie de disconfort, că şi cum ai fi captiv într-o lume impură. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoţii care nu îţi fac bine, deci fă acest gest fără nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales dacă acel lucru chiar nu-ţi inspiră bucurie şi pace, că atare, dacă în casă, în inima sau în viaţa ta există un gunoi, dă-l afară pur şi simplu. Creează un spaţiu nou de evoluţie, ca şi cum chiar tu eşti altul!

Rac

Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reuşit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de aceşti bani cu altă ocazie, dar dacă o consumi rapid, vei regreta mai târziu necugetarea de acum. Analizează atent resursele de care dispui, gândeşte-te ce plăți mai ai de făcut luna asta, adu-ţi aminte de datoriile care aşteaptă la rând, totul înaintea oricărei ispite de a-ţi cumpăra cine ştie ce obiect de care ai impresia, acum, că ai nevoie. După ce-l vei cumpăra, îţi vei da seama că putea să mai aştepte, dar alte obligaţii financiare, mult mai urgente, nu… E vremea altor plăți, mai puţin plăcute, nu a cumpărăturilor!

Photo via Visual hunt

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodii care nu iarta 840x670 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care nu uită dacă le-ai greșit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.