Horoscop 24 august – Balanțele, presate de probleme financiare!

horoscop - cashbox 1642989 960 720

Horoscop 24 august – Balanțele, presate de probleme financiare! Astăzi, Taurii nu au o zi prea bună cu partenerul lor, Fecioarele au probleme de comunicare iar Scorpionii simt nevoia să iasă în  aer liber.

Berbec
Subconștientul tău e foarte puternic azi, așa că ai chiar posibilitatea de vise prevestitoare sau de a ghici ceea ce te așteaptă în viitorul apropiat. În cazul în care simți nevoia de a face ceva sau înclinația de a nu avea încredere în cineva apropiat, e clar că trebuie să asculți de aceste impulsuri.

Taur
Azi nu e un moment prea bun pentru a petrece timp sau chiar pentru a vorbi cu iubitul tău! Îți cam pierzi capul din dragoste și ai reacții deplasate din cauza suspiciunii, a geloziei și a posesivității. Mai bine fă acele activități despre care știi că te liniștesc și îți va fi mai bine!

Gemeni
Azi va trebui să te confrunți cu câteva device-uri sau gadgeturi tehnologice care nu mai funcționează. Partea și mai proastă este că ai nevoie de aceste obiecte, care te ajută la muncă sau să îți desfășori activităţile zilnice. Nu are rost nici măcar să chemi pe cineva care să le repare, fiindcă va fi aproape imposibil.

Citește și: Horoscop special – ce știi să gătești, în funcție de zodie

Rac
Dacă ești singură, azi vei întâlni un tip hot, după care îți pierzi capul și care pare întruchiparea tuturor viselor tale. Ai grijă însă, fiindcă această persoană se poate dovedi problematică, poate avea probleme cu banii sau cu suspiciunea și gelozia. Chiar dacă pare perfect, nu e deloc așa.

Leu
Azi va exista o contradicție între prietenii tăi și nevoia ca tu să muncești. Îți iei de lucru acasă sau stai peste program, dar amicii tăi vor neapărat să ieșiți sau să faceți un party. Va trebui să alegi, să rămâi în urmă la birou sau să le spui „nu” în mod politicos prietenilor. Astrele înclină spre a doua parte.

Fecioară
Azi nu vei reuși aproape deloc să comunici cu cei dragi, cel puțin nu prin mijloace tehnologice. Nimeni nu va înțelege nimic din mail-urile tale, telefonul se strică, și chiar și mesajele redau impresii greșite. Mai bine ai accepta și ai merge să vorbești direct cu acea persoană.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - deception wallpaper by hellknight10 150x150Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste decepțiile în dragoste?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.