Horoscop 24 ianuarie – Peștii se ceartă cu toată lumea!

horoscop - fish 2686842 960 720

Horoscop 24 ianuarie – Peștii se ceartă cu toată lumea! Astăzi, Racii au parte de dispute cu cei din jur, Fecioarele au de ales între afecțiunea cuiva drag și bani iar Scorpionii sunt asaltați de complimente.

Berbec
Azi nu apuci foarte bine să te bucuri de sărbătoare, deoarece una dintre rudele sau colegii tău de apartament decide să se mute. Poate că ar trebui să fii tristă, dar tot ceea ce simţi e relaxare şi siguranţa că ţie îţi va fi mai bine.

Taur
Îţi faci de lucru azi şi decizi să renunţi la distracţie pentru a te ocupa de câteva treburi care au rămas neterminate. Cu toate acestea, voia bună se ţine după tine: te vezi cu o persoană care însemna mult pentru tine şi cu care e foarte posibil să întemeiezi o relaţie.

Citește și: Horoscop special – zodii născute să fie în centrul atenției!

Gemeni
Nimic din ceea ce ţi se întâmplă azi nu se potriveşte cu ceea ce aşteptai. Totul e imprevizibil, aproape fără logică, şi nimic nu te mulţumeşte: e genul de zi pentru care va trebui să îţi aduni toate puterile.

Rac
Tu eşti genul de persoană care urăşte din toate puterile disputele, dar azi tocmai cu ele vei avea de-a face. Dacă te ajută cu ceva, tu eşti cea care are dreptate, şi toată lumea din jur te va susţine, ceea ce e cu siguranţă o consolare.

Leu
E zi de sărbătoare azi, dar din păcate nu şi pentru tine. Va trebui să te ocupi de probleme şi de treburi pe care cei dragi ţie nu le pot duce la capăt, iar spre seară chiar să ai grijă de una dintre rudele tale, care nu se simte bine. Până la urmă te descurci.

Fecioară
Azi vei avea de ales între a te afla într-o situaţie în care vei pierde bani sau afecţiunea şi dragostea cuiva drag. Sperăm că nu e cazul să îţi mai spunem ce ar trebui să alegi, dar o facem, totuşi, deoarece pari să fii înclinată spre ceea ce nu trebuie.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - woman 2197947 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și somnul!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.