Horoscop 24 ianuarie – O zi fără spor pentru Balanțe!

horoscop - balanta 1 1024x640

Horoscop 24 ianuarie – O zi fără spor pentru Balanțe! Ziua de azi vine fără prea mult spor pentru Berbeci, dar și cu nevoia de sfaturi pentru Capricorni, aflați într-un impas.

Berbec

Deşi eşti un militant aprig împotriva banalului şi rutinei, de data această reuşeşti te adaptezi acestor condiţii. Extragi din monotonia din jur informaţia potrivită pentru a teputea concentra la acţiuni de lungă durată, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperi acele mărunţişuri care se potrivesc perfect preocupărilor tale actuale.

Nu aştepta doar evenimente strălucitoare, ci mulţumeştete şi cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul şi care îţi sunt de folos. Veştile bune, informaţiile utile sau sprijinul necesar pot apărea şi în cea mai comună formă.

Taur

Conflictele dintre generaţii se pornesc de la orice, dar noroc eşti tu acolo -i aşezi la masă tratativelor şi a-i ajutasau obliga ajungă la un compromis. Adevărul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru imparţial aşa tine pentru a judecă la rece situaţia şi a oferi o soluţie care mulţumească ambele tabere.

Citește și: Horoscop special – cele mai elegante zodii

Sigur există o cale de mijloc de care pot profită şi unii şi alţii, dar, pentru fiecare o ţine pe a sa, nimeni nu o găseşte. De aceea eşti tu de faţă, pentru a oferi o idee salvatoare acceptabilă, reciproc avantajoasă, pe cale amiabilă.

Gemeni

Verdictul pe care îl primeşti azi în urmă unui conflict puternic te favorizează şi e normal fii mulţumit de rezultate. Consideri ţi s-a făcut dreptate şi jubilezi în sinea ta şiîn faţă inamicilor care ţi-au pus doar beţe în roate. A meritat ai răbdare, lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia şi a primi din nou ceea ce ţi se cuvine, dar nu te culcă totuşi pe laurii victoriei.

Riposte mai pot veni şi de acum înainte din partea celor care tot mai consideră li se cuvine ceea ce ai obţinut tu pe merit.

Rac

Tu nu ai curaj spui stop unei situaţii care nu mai poate continuă în acelaşi mod. Există altcineva alături de ţine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tău, e recunoşti e soluţia optimă.

Ceva îţi spune e jenant pentru reputaţia ta recunoşti nu ştii ce trebuie făcut, dar dacă ideea sosită de la această persoană cu mai multă experienţă e bună, nu strică o apreciezi sincer şi o pui în practică. Nu poţi fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare dată; mai există şi alţii deasupra ta!

Sursă foto: zenivers.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - horoscop cupluri 150x150Citeste si: Horoscop special – cupluri perfecte de zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.