Horoscop 24 iulie 2018 – Taurii, extrem de agresivi azi!

horoscop - couple 2206294 1280

Horoscop 24 iulie 2018 – Taurii, extrem de agresivi azi! Astăzi, Gemenii ar trebui să aiă grijă ce promisiuni fac, este important să se și țină de ele, pentru Fecioare este o zi perfectă să își seteze niște planuri și proiecte de viitor iar Săgetătorii ar trebui să fie atenți la starea lor de sănătate.

Berbec
Fii foarte atentă, deoarece azi ai tendinţa de a avea o atitudine superioară şi de a discredita ceea ce fac colegii tăi, considerând că tu eşti singura care poate avea dreptate. Din păcate, nici măcar nu e cazul: aşa vei respinge ideea strălucită a unui om cu care care lucrezi şi care, timid fiind, nu îşi apară proiectele. Fii tu cu ochii în patru!

Taur
Fii foarte atentă azi la tendinţele tale spre agresivitate! Nu ai cea mai bună zi şi din această cauză te răzbuni pe ceilalţi, tratându-i de parcă ar fi sclavii tăi personali. Nu e cazul să ai o asemenea atitudine, mai ales când eşti atât de inteligentă şi de convingătoare în mod normal: nu e cazul să ţipi!

Gemeni
Fii foarte atentă astăzi la promisiunile pe care tinzi să le faci, pentru că e important să te și ții de ele. Ești foarte bombastică în cuvinte și ai tendința de a promite marea cu sarea, dar în realitate nu ești capabilă să îți duci la îndeplinire jurămintele. Menține-ți cuvintele la fel de sincere precum atitudinea și vei vedea că vei fi mai apreciată astfel.

Citește și: Horoscop special – zodii care fug de angajamente în relații!

Rac
Nu te lăsa descurajată astăzi de eșecurile celor din jur, pentru că nu înseamnă că vor fi și ale tale. E adevărat că pot să existe obstacole în calea ta, dar crede-ne că ai tot potențialul pentru a le depăși cu brio. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe provocări și să ai încredere în capacitățile tale.

Leu
Nu va fi o zi strălucită pentru tine, dar este foarte important să o iei așa cum e, cu bune și cu rele. Concentrează-te cât poți de tare la drumul pe care ai pornit și nu lăsa ca atenția să îți fie distrasă, oricâte piedici s-ar abate în calea ta. Azi nu va fi vorba decât despre muncă și aproape deloc despre distracție, dar suntem sigure că te poți descurca cu așa ceva.

Fecioară
Astăzi contextul astrologic îți este foarte favorabil și va fi păcat să nu profiți cum trebuie de această oportunitate. Gândește-te bine la viitor și fă-ți planuri în legătură cu ceea ce îți dorești să faci peste cinci sau peste zece ani. Conjunctura de azi este unică și îți va permite să pui bazele unui viitor strălucit.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - love 2055960 1280 90x90Citește și: Horoscop special – ce zodii acordă o a doua șansă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.