Horoscop 24 mai – Fecioarele, entuziasmate de un proiect nou

horoscop - fecioara

Horoscop 24 mai – Fecioarele, entuziasmate de un proiect nou. Astăzi, Berbecii sunt supuși unei judecăți, Scorpionii trebuie să aibă grijă la un dușman ascuns iar Vărsătorii trebuie să se ferească de depresie.

Berbec

Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecaţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârca o mulţime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găseşti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea să-ţi descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicaţie forte la cele întâmplate, că să scapi de eventuale urmări nedorite. Luptă pentru adevăr dar dacă eşti totuşi vinovat, recunoaşte şi repară de urgenţă!

Taur

Dacă nu ai prea mulţi companioni în drumul tău către scopul cel mai mare, nu te teme şi nici nu bate în retragere. E semn că poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus şi de unul singur şi cu atât mai mare va fi satisfacţia ta finală dacă ai reuşit singur! Mergi mai departe, chiar dacă te simţi izolat, dat la o parte, ocolit de alţii. Asta pentru că eşti diferit de ei şi nimeni nu-ţi înţelege deocamdată alegerile. Întotdeauna există un pionier în toate, un deschizător de drumuri, drumuri pe care vor merge şi alţii cândva, dar acum, la început, când se aşteaptă mai întâi dovezi că sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai răbdare: vor prinde încredere şi vor veni după tine, dar acum, la prima intrare în hăţişul pădurii, înaintarea e dificilă.

Citește și: Horoscop special – zodiile care nu uită dacă le-ai greșit

Gemeni

O voce interioară îţi atrage atenţia asupra singurei soluţii viabile în situaţia de faţă: să pui punct. Nu are rost să mai continui, dar parcă ţi-e puţin frică să renunţi. Te întrebi ce va urma după acest final, dacă nu cumva vei rămâne fără acel lucru pe care acum tot încerci să-l duci mai departe cu greu. Vei vedea că acest curaj de a spune stop va fi recompensat pe deplin. Poate nu tot azi pui capăt acelei situaţii, ci doar îţi vine ideea că ar fi soluţia cea mai bună, deci gândeşte-te serios dacă ar mai fi vreo ieşire sau e vremea să spui adio. Se pare că un rămas bun e recomandabil acum!

Rac

Nimic nu se repară peste noapte, ci e nevoie de o perioadă de convalescenţă pentru ca totul să se echilibreze. Eşti pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai ai răbdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag înapoi, te mai încearcă unele mici dureri, fireşti după o perioada de criză. Priveşte aceste cuvinte ca pe o metaforă, pentru că tu eşti într-o astfel de etapă, cea de după boală: acum urmezi cu sfinţenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca. Continuă ce ai început, eşti aproape de vindecare!

Photo credit: sporky via Visualhunt /  CC BY-NC-SA

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - stress 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care pierd lupta cu stresul

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.