Horoscop 25 aprilie – Scorpionii au parte de piedici legale

horoscop - scorpion

Horoscop 25 aprilie – Scorpionii au parte de piedici legale Astăzi, Gemenii primesc vești șocante, care îi aduc cu picioarele pe pământ, Leii se află într-un anturaj plin de conflicte, iar Balanțelor le este contestată valoarea.

Berbec

Simţul artistic devine unul din criteriile care te ghidează să faci unele schimbări în viaţa ta. Că e doar o schimbare de decor sau de atmosferă, adăugând un plus de frumuseţe spaţiului în care te afli, sau porneşti pe o cale ce implică talent creator, eşti pregătit să deschizi acest drum cu bucurie, pentru că e că o dorință împlinită pentru tine.

Poate visai să-ţi foloseşti mai mult talentele cu care eşti înzestrat, dar, prins într-un angrenaj material, ai considerat că arta nu te poate hrăni, dar dacă acest vis a rămas în inima ta că o sămânță care nu a dat roade, poate ar fi momentul s-o laşi să încolţească. Nici nu știi ce surprize îţi poate oferi de acum înainte. Simţi nevoia să desenezi, să pictezi, să creezi? Dă-i drumul!

Taur

Dacă te-ai înconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea că şi gândurile tale se vor molipsi de aceeaşi stare de bine. Încarcă-ţi vocabularul numai cu vorbe cu un conţinut motivant şi pozitiv, spune doar da, pot şi vreau, şi vei descoperi la finalul zilei că optimismul a pus stăpânire şi pe vocea ta interioară.

Da, acea voce interioară care adeseori te face să te îndoieşti de puterile tale, cea care nu te lasă întotdeauna să acţionezi, acum sună altfel şi te stimulează cu cele mai puternice afirmaţii pozitive. Ajunge doar să le înserezi adânc în conştiinţa ta şi de acum înainte frazele tale vor începe doar cu da

Citește și: Horoscop special – zodiile care iubesc singurătatea

Gemeni

Uneori e nevoie de o veste şocantă că să revii cu picioarele pe pământ mai repede, dar nu înseamnă că trebuie să te sperie o astfel de idee. E mult mai bună o intervenţie abruptă, dar salvatoare, decât să tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfârşit.

Bucură-te că a apărut acest moment, care da, explodează că o bombă, dar după aceea vezi realitatea mult mai bine şi poţi să iei măsuri mult mai prompte. După erupţie, relieful capătă altă formă, decorul arată altfel iar cenuşa sedimentată devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveşte această situaţie că pe o măsură benefică, nu că pe un motiv de stres şi griji suplimentare!

Rac

Te-ai gândit vreodată ce rol important joci în viaţa altora? Priveşte un pic în jurul tău să descoperi cine te priveşte cu atâta consideraţie şi respect încât tot ce-i spui e literă de lege. E semn că există oameni care te respectă pentru ceea ce reprezinţi, care ţin cont de sfaturile tale şi deci în ochii lor eşti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti niciodată.

Oferă-le în continuare sfaturile de care au ei nevoie, pentru că ai multă experienţă. Inteligenţa, înţelepciunea, modul tău diferit de a privi lucrurile denotă că ai tot dreptul de a da şi altora un exemplu de maturitate, deci învaţă-i şi pe ei să te urmeze!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - i love you heart love valentine day you romantic 150x150Citește și: Horoscop special – De ce nu spun zodiile ”te iubesc”?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.