Horoscop 25 ianuarie 2018 – Vărsătorii, nemulțumiți de partener!

horoscop - composing 1865691 960 720

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Vărsătorii, nemulțumiți de partener! Astăzi, Racii au o zi importantă în ceea ce privește deciziile sentimentale, Fecioarele se ceartă cu părinții iar Capricornii ar face bine să țină pentru ei părerile despre ceilalți.

Berbec
Azi începi un proiect grandios, unul care se va dovedi a fi chiar mai plin de noroc decât te-ai fi aşteptat. Nu e neapărat vorba de muncă, poate fi vorba şi de misiunea de a cuceri un bărbat sau de a-l convinge pe iubitul tău să te ceară de nevastă.

Taur
Principala ta preocupare azi este să îţi schimbi garderoba sau modul în care arăţi. Vei face vizite la mall sau la un stilist cunoscut, care are foarte multe recomandări pentru tine. Arăţi fabulos după, mai bine ca niciodată, şi vei face o mulţime de victime.

Citește și: Horoscop special – Soarele în Vărsător, șanse noi pentru zodii!

Gemeni
Încerci să minimizezi pe cât posibil azi contactul cu ceilalţi. Nu e vorba că nu ai chef de oameni, dar atitudinea lor faţă de tine ţi se pare suspectă. Toată lumea încearcă să te convingă de ceva, să te manipuleze: e viaţa ta, trăieşte-o aşa cum vrei.

Rac
E o zi extrem de importantă pentru deciziile în dragoste, ziua în care îţi poţi alege omul lângă care să trăieşti. Nu te orienta spre persoane care să te atragă fizic, acum ai nevoie e un om care să te înţeleagă şi cu care să rezonezi la nivel intelectual.

Leu
Nu ştim ce se întâmplă cu tine, dar azi cauţi mai acerb ca niciodată aprobarea celor din jur. Îţi vei cântări toate deciziile şi toate acţiunile în funcţie de potenţialul lor de a-i face fericiţi pe cei din jur, nu pe tine. Din această cauză rişti să fii nefericită.

Fecioară
Azi te contrazici cu părinţii tăi, încercând să faci ceva ce ei nu aprobă sau pe care nu îl consideră necesar. Problema şi mai mare este că nici tu nu eşti prea convinsă, dar din cauza influenţei lor. Ajungeţi la acuzaţii din copilărie, care vă vor îndurera pe toţi.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - environmental protection 326923 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce se schimbă în bine în viața ta, în 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.