Horoscop 25 ianuarie – Capricornii petrec o zi perfectă în familie!

horoscop - zodiac signs star chart capricorn white color hd wallpaper 1024x823

Horoscop 25 ianuarie – Capricornii petrec o zi perfectă în familie! Pentru Balanțe se anunță o zi care trece mult prea încet, Leii descoperă trădători pe lângă ei.

Berbec

Norocul poate apărea undeva de unde te aştepţi mai puţin, de aceea ar fi bine nu refuzi vreo ocazie care nu-ţi inspiră încredere, pentru exact de acolo sare iepurele. E şi cum eşti gata refuzi o întâlnire, eviţi treci printr-un anumit loc sau dai cu piciorul unei situaţii care ar putea avea efecte foarte bune, şi dacă te laşi păcălit de ispita negativă, îţi vei da seama prea târziu ce ai ratat.

Ca atare fii pe fază la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii faţă de care ai mari rezerve!

Citește și: Horoscop special – cupluri perfecte de zodii

Taur

Succesele acestei zile au un efect emoţional extraordinar, pentru îţi dau curaj şi încredere în valoarea proprie. O persoană importantă te apreciază sincer pentru ceea ce ai realizat şi eşti mândru de ţine. Lasă modestia la o parte şi profită de auspiciile foarte bune ale acestei zile în care chiar şi cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos.

un pas în faţă şi spune eşti cel mai bun, deoarece reuşită depinde foarte mult şi de părerea pe care o ai despre ţine.

Gemeni

Visezi frumos iar visele tale implică toată familia, pentru nu poţi concepe viitorul fără cei dragi aproape. Discuţi cu partenerul de viaţă despre o perspectiva nouă spre care ai dori porneşti şi, dacă primeşti din partea aprobare, vei trece imediat la fapte. Ai nevoie doar de susţinere, în rest eşti capabil de adevărate miracole, pentru atunci când e în joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun! Cât timp ştii ai adepţi care cred în ţine şi te încurajează în direcţia aleasă, nimic nu te poate opri din elan.

Rac

Se deschide în faţă ta o aventură nouă, foarte incitantă şi foarte atractivă, dar te prinde cumva pe picior greşit. Tu nu ai curajul porneşti pe această nouă cale, ai impresia e prea greu, nu eşti pregătit, ai alte treburi mai importante de rezolvat şi tot cauţi scuze s-o refuzi. Nu ar trebui pierzi şansă această, dar ceea ce te sperie pe ţine cel mai mult e necunoscutul.

Cum nu prea ştii încotro duce această cale, preferi -i dai cu piciorul, ceea ce ar fi păcat… Nu refuză, eventual mai informeazăte, dar nu renunţă la idee atât de uşor!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - horoscop greseli 150x150Citeste si: Horoscop special – ce greșeli să nu faci în 2017, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.