Horoscop 25 iulie – Capricornii, în impas pajor, nu văd nicio ieșire

horoscop - grille 1848975 960 720

Horoscop 25 iulie – Capricornii, în impas pajor, nu văd nicio ieșire. Astăzi, Berbecii vor fi capul limpede al relației lor, Taurii trebuie să aibă grijă la bani iar Fecioarele vor o schimbare de mediu intim.

Berbec
Chiar şi în iubire e nevoie de raţiune, ca atare tu vei fi azi capul cel limpede care va lua decizii bune pentru amândoi. Dacă partenerul trăieşte într-o lume visătoare, cu fluturaşi şi îngeraşi, îndrăgostit lulea, revino tu un pic cu picioarele pe pământ şi priveşte lucrurile aşa cum sunt, fără a le idealiza şi a le vedea mai frumoase decât sunt! Dacă amândoi aţi fi la fel de orbiţi de amor, aţi putea scăpa din vedere unele detalii importante care, mai devreme sau mai târziu, va vor cere mai multă atenţie. Tu eşti cel care analizează azi lucrurile la rece, aşezând mintea înaintea inimii, şi bine faci!

Taur
Mare grijă la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece conţin o mare doză de risc. Dacă nu te opreşti la timp, dacă nu faci calcule cu multă prudenţă pe câteva zile de acum înainte, ai putea investi o suma cam mare într-o direcţie complet nerentabilă. Când îţi vei da seama, ar putea fi prea târziu, dar pentru că apar suficiente avertismente înainte de a face greşeală, ar fi bine să ţii cont de ele! Cineva îţi spune că nu e bine să cheltuieşti acum ori pentru că poate apărea mai apoi o oferta mult mai bună, ori pentru că îţi demonstrează prin dovezi că nu faci altceva decât să arunci şi altădată banii pe fereastră.

Citește și: Horoscop special – mintea sau inima, cu ce alegi, în funcție de zodie!

Gemeni
Pentru că în trecut a mai avut loc un moment similar celui de acum, îţi cam lipseşte curajul să mai încerci o dată, că nu cumva să repeţi aceeaşi greşeală de odinioară. În loc să te temi să acţionezi, ar trebui să arăţi că ai învăţat ceva din lecţia de atunci şi că acum ştii să gestionezi mult mai bine problema. Nu teama e atitudinea cea mai potrivită în această situaţie, ci înţelepciunea, semn că ţi-ai asumat erorile trecutului şi ştii mult mai bine cum să acţionezi. Ţi se oferă o a doua şansă spre succes, dar trebuie să ai curajul să încerci!

Rac
Nu obţii rezultatele pe care le-ai dorit, deşi ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare că nu a prea meritat efortul. Nu renunţa încă, poate se mai schimbă ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totală, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care să deturneze acţiunea într-o direcţie pozitivă, dar dacă ţi-ai pierdut interesul şi motivaţia către acel scop, e şi normal să baţi încet-încet în retragere. Mulţumeşte-te deocamdată cu mai puţin, mergând mai departe cu răbdare, pentru că e nevoie şi de unele sacrificii până ajungi la capăt.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - woman 570883 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – zodii de femei care vor cuceri lumea

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.